Tre dagar på landet

Här är några bilder från mina 3 dagar i Stensbo (känns som 100). Hade det riktigt trevligt, men inget ställe är lika bra som hemma!



behöver jag säga att barnen vart klibbigare än klibbigast??:P





Jag måste in till civilisationen


Hem kära hem, nu kommer jag:)! ohh... jag ska duscha, gå på vattentoalett och bara njuta!!!


En eftermiddag i Ludvika...


I eftermiddags så åkte jag för att hälsa på Elin som också var i Dalarna för att hälsa på sin mamma... Efter att ha tagit mig en liten extra tur så hittade jag slutligen hem till Elin, btw, Elin har bott 18 år mitt ute i ingen stans förut!!!! Hemma hos Elins mamma vart det blåbärspaj och allmänt chill:)! Fett sweet! Och det vart ännu mer lycka när vi såg två hästar! 

Imorron så beger jag mig hem till Västerås igen, måste klippa gräsmattan :( Det är såååå tråkigt!!! Sen måste jag även tvätta kläderna jag haft med mig hit upp (allt luktar rök eftersom vi konstant har en brasa igång:P), men tvätta är roligt:)

Kväll i Dalarna...



Stensbo


Nu är vi nybadade här uppe i våran stuga i Stensbo (utanför Ludvika i Dalarna)... Jag och systeryster kom upp hit runt fyratiden idag så vi har inte hunnit med så mycket änn... Men imorgon blir det desto mera aktiviteter på listan, så jaghåller tummarna för fint väder:). Strax så blir det grillat med blåbärspaj til efterrätt, MUMS!!!!

Måste bara visa er alla hur underbrt vackert det är här uppe:)


Utsikten från våran brygga:)!

Lycka


Idag är jag så sjukt glad:). Kan ni gissa varför?


jag är seg och jag är lat och jag är trött


Man skulle kunna tro att jag har dött eftersom jag bloggar så sällan nuförtiden. Men jag lever! i alla fall i skrivande stund!


Låt pengarna flöda


Imorgon kommer den efterlängtade lönen:).
Då blir det en shoppingrunda på stan tillsammans med Elin, jag måste köpa en cykelhjälm (nån jävel har tagit min cykelhjälm igen), extern hårddisk och DVD-skivor samt att storshoppa på apoteket:). Sen kommer det säkerligen bli lite spontanshopping också, skulle inte sitta fel med en klänning och en kofta... eller vad sägs om en till adidaströja:P. Ne, det sistnämnda vågar jag nog inte, då skulle nog min käre mor döda mig:P.


Idag behöver jag inte laga mat....


... för Malle ska laga mat åt mig och Elin:)! woohooo!! fett vad soft:)! Ska väl börja ge mig av till Elin så vi kan sitta och kolla på Malle när hon är våran personliga kock:P.


Mina heta kompis Malle!!!

dricka öl


Efter vi hade vart på bio idag så vart jag så himla sugen på öl!!! Så sms:ade vevve och frågade vad hon gjorde, hon var hemma och chillade hos Patty så jag drog dit och hängde en stund.... tills ajg lyckades hetsa med mig Elin att dricka öl, Så jag, vevve och Elin hetsade till Pitchers och drack öööölllll!!! FAN vad GOTT det var!!!






VAFAN!
jag borde gå och lägga mig.... Men efter en lite halvvinglig cykeltur hem så e jag inte så hävla trött.... ska nog kolla lite på tv innan jag ska sova!

Se filmen


Efter jobbet så hetsade jag ner på stan för att chilla med Malin och Julia. Vi började med en välbehövlig middag på spicy, jag åt nr 16 utan fläsk och jordnötter:)! Efter middagen så begav vi oss till SF för att se på film:) Till min stora förtjusning så bestämde vi oss för att se the proposal....


Måste bara säga, att alla som vill se en lätt och rolig film, se denna! Fy vad rolig den var, man asgarvade hur mycket som hällst:)! SE DEN!!!





Underbara chill... detta måste vi göra om snart:)!

IWANTANOTHERBODY


Nu har jag nyss kommit hem efter en promenad på en timma. Måste äta någon middag nu, allt jag vill är egentligen att trycka i mig en pizza. Men då skulle jag få världens ångest efteråt, så det blir sallad och en macka till middag istället. 
 
Måste se till och skaffa mig lite regelbundna mattider, som det ser ut nu så äter jag aldrig middag före sju och lunch vet jag knappt var det är... Från och med imorgon så ska jag äta middag innan klockan sju, och någonting bra till lunch:)! Jag ska bli en helt ny människa!


Inspiration!

Jobbet kallar


varför ska man alltid vara så opepp på att jobba? Jag vill vara ledig, springa varje morgon, äta frukost ute i bersån, gå långa promenader med vänner, tala om allt mellan himmel och jord, sitta med en drink i handen... jag vill.....


By Francesca Woodman

IFFEELINGSCOULDTALK


Jag kan verkligen inte bli av med den där gnagande känslan inom mig, den som säger att jag inte är lycklig!


by: francesca Woodman

En enkelbiljett till Paris tack!




Betty Bjurström, Paris 1947 by Christer Strömholm

städa bör man annars dör man...


Idag har jag verkligen städar hela dagen, 'nda från klockan åtta på morgonen tills klockan sju på kvällen, har även vart en massa småpyssel så som att sätta in papper i pärmar (det tog sin lilla tid kan jag säga)... Dock har jag vart på körlektion på eftermiddagen, så då fick jag mig en liten pause :)... Och så råkade jag somna på soffan i typ 45 minuter mitt på dagen av utmattning:P. Har städat mitt rum och badrummet, men jag har inte stressat det minsta vilket har vart superskönt:)

Nu kommer typ 100 bilder på mitt nystädade rum:)





Såntdär man känner inombords


Jag vet att jag inte borde känna såhär. Men jag är besviken, jag kan bara inte släppa det!

Ännu en ledig dag


Idag så ska jag städa här hemma, ser ut som ett bombnedslag i mitt rum, jag har alldeles för mycket kläder och prylar! Jag skulle behöva en till garderob för alla mina kläder... eller så skulle jag kunna rensa bort det jag typ aldrig använer, men palla!


Ledighet innebär inte att man ska bli utvilad


Idag har jag hunnit med att göra en massa saker:) Jag har:
♥ handlat mat
♥ Hämtat ut medicin på apoteket
♥ Cyklat fram och tillbaka till LO:s bil för att hämta nån reservdel till mors bil (btw, shit vad långt det var dit)
♥ Övningskört till Uppsala
♥ Städat hela mormor och morfars hus
♥ Övningskört tillbaka till Västerås från Uppsala

Känns lite som att jag har tryckt ihop flera dagars aktiviteter på en dag... Så nu ska jag vara ta det lungt resten av kvällen och äta choklad, bilar och dricka mjölk!


By: annie leibovitz


Alla kvinnor är inte lika smarta som jag


Oteknisk kvinna som filmar sin badande man. Detta måste vara ett utav de roligate klippen någonsin!!!! hahaha...


TAKEASHOT


Jag har blivit lite kär i Francesca Woodmans foton!



Francesca Woodman Föddes 1958 i Denver, Colorado och tog sitt liv 1981 i New York...

Kvinnor


Måste bara få fläka ut mitt trånande en aning! Alltså, det finns vissa kvinnor som jag anser är så mycket vackrare än alla andra, det handlar då inte bara om utseende, utan det är en kombination av utstrålning, utseende och intellekt. Inte för att jag känner dem personligen, men jag har ju som alla andra en bild av hur dem är. En kvinna som är så otroligt vacker är Anna Richardson, hon är bl.a. programledare i tv-programmet sex education där dem tar reda på hur lite Britterna egentligen kan om sex. Hon har även synts i programmet Supersize VS. Superskinny där hon bl.a. utforskat Hollywoods skönhetstips. Men nu ska jag sluta babbla och visa en bild på denna underbara kvinna!



Jag vill vara bebis igen och bara äta, sova, skrika och bajsa!


Nu måste jag nog pallra mig iväg till jobbet... Men shit vad jag mycker hällre hade velat ligga kvar i sängen en timme till! Men nu är man ju vuxen och då har man inte tid med sådanna saker som att sova, det har blivit till en lyxvara! Jag önskar att jag vore en lyxhustru! Fatta skönt alltså! Eller jag skulle ju kunna föröka tjäna mig en egen förmögenhet, men fatta jobbigt.... tänk hur mycket man skulle vara tvungen att först plugga och sen jobba tills man stupar typ. nej, sånt pallar jag inte!

ILOVEVIVALDI


Igår hetsade jag ner Elin så hon kunde äta middag med mig på Vivaldi. Där var det lika gott som alltid:)


Idag åts det glass


Träffade Melanie, Gita och Sandra på stan idag för lite glass-svull och allmänt gluttande i affärer:) Var helt underbart mysigt, btw så blev Melanie kär i en soffa på myrorna och jag vart lite allmänt besviken över att jag inte hittade någon hatt!

  

När jag träffade Melanie så sa hon till mig att jag såg ut som en flata. Det kanske är det nya slanget på att man ser bra ut?? Jag hoppas det iaf!

Om jag vågade skulle jag...

... göra scarification! Är ju så otroligt hett! Mycket mycket snyggare än tatueringar. Scarifikation känns så mycket mer äkta tycker jag. Inte färg som man smutsar ner huden med. utan det är så naturligt! åhh, jag vill!!!







Cravings



Hatt från Lindex! Jag vill så ha den!

Övningsköra


För exakt tre timmar sedan så satte jag mig i bilen för att köra till Uppsala, och nu är jag tillbaka hemma i Västerås. Övningskörde till Flogsta i Uppsala där jag hoppade på bussen tillbaka till Västerås. Sen var jag faktiskt duktig och gick hem från stationen, även fast det var sjukt lockande att ta 12:an hem eftersom den kom precis när bussen från uppsala kom till station...

Sömn


Jag som har så bra rutiner angående mina sovtider. Brukar gå och lägga mig runt 23 tiden på kvällen och gå upp 05.40 för att dra till jobbet klockan 06.25. Men på sista tiden så har allt gått åt pipsvängen, somnar alldeles för sent, men vaknar tidigt i alla fall. Gick och la mig halv sex imorse och vaknade klockan åtta och kunde inte somna om! DRYGT! Från och med Imorron så ska jag skärpa mig!

Idag är ingen vanlig dag...


för det är Elins födelsedag:)!
Vi tillbringade dagen i Elins soffa där vi moffade chips med dipp, cola och pizza (som vi fick levererat till dörren)!



Elin fick en spikmatta av mig och några andra, och med lite god fantasi så är det mer än bara en spikmatta. Det kan tex vara en filt som kittlas eller gör ont...


Malle & Elin 50år :)!


Igår så var det födelsedagsfest för Malle och Elin, Malle fyllde 27 och Elin 23! stora flickor!
Det vart en sjukt lyckad kväll fullt med trevliga människor och alkohol, allt var perfekt! Vi säger varje gång att vi måste träffas oftare allihopa, och det måste vi!!!! men nästa vecka är det fest på bankiren:), hoppas alla kommer bara!

Födelsedagsbarnen Mia sara sara!  malle o hunden  

Bästa festen på länge! Alldeles lagom intag av alkohol och en massa helt underbara människor!!!


Jag, vevve o patty drog ut på krogen, men när jag lyckats ta mig tillbaka till malle där strax innan tre så låg vi först döda en stund på hennes golv, men sen ryckte vi upp och och gick till macken för att köpa mosbricka!!! malle och jag är dock hilarious!

Väl vid macken så vart vi tvugna att vänta typ 30 min på att korven skulle bli klar, men det gjorde inget för vi fick gratis munkar och lekte stadsleken!

  

IfeelLIKEmyFREIND


Varför har jag inte kört på sånna här kläder förut, är helt underbart ju! jag vill köpa fler luftiga shorts och adidaströjor! Tack Elin för att du introduserade mig för min sanna klädessexuallitet!


Tröja - Intersport (Adidas)
shorts - Stadium
Skor - Ryns

I♥SHOES


ursäkta mig, men skor är bland det finaste som finns. Ett par skor kan lyfta hela outfiten, eller det motsatta! Men dessa dojor är bara ren skönhet!

Stockholmstreetsyle
Pic: Stockholmstreetstyle (Emma)

Är jag ensam singel kvar?


Bitterfitta som man är så hyser jag självklart agg mot alla som är lyckliga. Jag förstår inte varför alla måste trycka upp in my face att de är tillsammans med någon och såååå lycklig.
    När jag var i Sydafrika så träffade jag en kille på krogen som flörtade som fan med mig (inte för att jag var intresserad, men alltid kul om någon visar intresse) och efter det så har vi hållit kontakten på facebook och brukar snacka i chatten där minst en gång i veckan. Han har alltid hetsat mig en massa för att han vill att ja ska komma dit och hälsa på honom osv... Han vill bjuda ut mig osv... Självklart har jag artigt tackat nej, eller vet inte om jag kan vara så artig:P. Men hur som hällst, igår så bara tryckte han upp in my face att han o hans flickvän skulle ut o äta ikväll... ehhh wtf, varför ska alla ta o hitta brudar! Jag börjar(?) känna mig lite despo här förfan, nästan så att jag ska börja ragga killar, fast riktigt så desperat är jag inte.... änn

ILOVEADIDAS




Jag är lite kär i min nya adidaströja! Mitt första adidas-plagg ever:)! Egentligen undrar jag om jag verkligen gillar adidas, eller om Elin har hjärntvättat mig. Förmodligen det sistnämnda eftersom den kostade 700 kronor, och så mycket pengar kan man ju inte lägga på en tröja!

kläder skapar beslutsångest

Imorse satt jag på mig en rutig skjorta, då kännde jag mig som Malle. Och det kan ju bara finnas en Malle, så jag bytte om!

Saraflata
skjorta - Min brors gammla (Boomerang)

Jag tänkte att leggings är skönt, och resten av outfiten bara hängde med. Elin sa att jag såg ut som en flata, jag tog det som en komplimang.



Kavaj - Vila
hatt - H&M
Väska - Myrorna
Tischa - Topshop
leggings - Indiska
ballerinaskor - Din sko

Nu ska jag ut och träna


Ehhh, jag e fett opepp på o springa, men det måste ju göras ;P

Regn


Jag tänkte bara beklaga mig över vädret. Idag har jag jobbat på Gryta, vilket innebär att jag har cyklat mellan kunderna. Redan på väg till jobbet i morse så började mina regnkläder läcka in, och vid fyratiden då jag slutade var jag dygsur från topp till tå, det klafsfade om mig för varje steg jag tog! Med detta vill jag tillägga att min irritation över att ha frysit hela dagen har gjort mig bitter, mer bitter än förut!

pride goes hetero!


Yes, nu har även Elin tagit ledig under pride! fan vad pepp jag är. Ska bli riktigt kul att hinna vara där några dagar, annars har jag bara varit där på paraden, eller som förra året då det vart både paraden och fest hela natten:)! Men i år så kan vi verkligen insupa hela prideatmosfären!
Årets tema är hetero! Så då kan vi alla leka hetero!


Förra året på pride var så jävla roligt! fast fan vad det regnade!



ILoveSunglasses


Om jag vore rik så skulle jag bada i solgassögon!


Ray-Ban Clubmasters, så mycket snyggare än Wayfarer!

  
Pic1) Vintage frames by Christian Dior from Retrosun
Pic2) Zanzan sunglasses
Pic3) Zanzan sunglasses

film


ojojoj vilken dålig film bröllopsduellen var! Det var en riktig tjejfilm som var helt intetsägande, och jag är så trött på sånna filmer! Eller visst kan de vara underhållande för stunden, men då ser jag hällre något som jag kan tänka tillbaka på och minnas med glädje!

Efter bröllopsduellen så tröstade jag migsjälv med att glutta på några avsnitt av Stargate, så gick inte och la mig förns typ halv tre!!!! Jag tror inte jag har gått och lagt mig så sent på en evighet, jag känner mig som en tonåring,,,

 Är inne på säsong tre nu:)! Fasar för när jag ska beställa säsong fyra sen, den kostar minst 500kr!!!

jävla DVD

Våran DVD här hemma har sedan en tid lidigt av synapsproblem! Nu ikväll mer än någonsin. Blir inget gluttande på meryl Streep ikväll, det är tyska som orginalspråk på DVDn och pilarna på dosan funkar inte så man kan inte byta språk. Och no way in hell att jag ska se filmen dubbad till Tyska!!!!

Så nu ska jag vara irriterad och kolla på Bröllopsduellen istället!

Broarna i Madison country


Nu ska jag moffa choklad och dräggla över Meryl Streep!



Hör av mig senare ikväll och berättar hur filmen var :)!

Smultronklubben



Vi har en massa små smultronplantor lite var stans i trädgården. Hade det inte vart så tråkigt väder i eftersmiddags så hade jag nog hetsplockat några. Men det får bli imorgon istället, för då är jag ledig :).

...


Jag är så jävla opepp! Kan man inte bara få ligga i sängen i en vecka och inte göra ett skit!

det var på tiden



Inte en dag för sent!

Sista dagen med barnen


I morgon så beger sig syster med familj vidare till jons(hennes mans) farfar där de ska spendera helgen... Tråkigt att dem åker, men samtidigt skönt att det blir lugnt i huset. men jag gissar på att jag har en morgonpigg busunge som sällskap imorron innan jag drar till jobbet:)!





Give me give me give me



När jag blir en rik hemmafru så ska jag fross i Ben & jerryglass!

vad gör man när det regnar?


Vi hade tänkt att gå ner på stan och shoppa och äta glass, men regnet ändrar våra planer... så får se vad vi gör nu istället...



varför kan det inte vara lika fint väder som igår???

Är jag 9 eller 19???



Vart fanns denhär vattenbanan när jag var liten?? Jag tror faktiskt att jag ska ta och skaffa mig en egen. Den skulle ju bli ännu roligare om man kunde hitta nån som var lite länge plus att man skulle hälla på lite såpa så det blev ännu halare!!! Nån som vill komma och leka med mig då?? gör de gör de gör de

Hur kan barn ha så mycket energi?


Äntligen så kan man koppla av och bara bry sig om sigsjälv, barnen somnade för lite över en timme sedan och jag och syster har bara såsat framför tvn sen dess... men jag tänkte nog gå och lägga mig snart också eftersom Lukas och Matilda vaknar så himla tidigt på morgonen :(
Idag har vi hunnit med en massa saker, känns som att man har levt ut en veckas aktiviteter på en dag!?!
 

Det vart ingen kanotpaddling idag, men vi har badat, ätit glass typ 100ggr, sovit middag (eller jag och syster somnade medan lukas och matilda kollade på ice age på tyska eftersom dosan till DVDn inte funkade så bra), vart på ica maxi, lekt med dendär vattenbanan (men var nog mest jag och syster som gillade att åka), vart i lekparken och sen bara hetsat runt en massa här hemma :)!

Jag ska nog vänta 20 år innan jag skaffar barn


barn är så krävande, jag har inte haft en lugn stund på hela dagen... Det är tur att man älskar dem, annars skulle amn inte palla


Jag är redo...


Nu har jag städat undan lite obarnvänliga saker i mitt rum, satt på mig bikini, packat ombyte och handduk.... nu är jag redo för kidsen. Vi ska förmodligen dra iväg och paddla kanot nu på förmiddagen, blir första gången för ungarna så det blir nog roligt:). Sen ska vi bada bada bada, och jag är sjukt pepp på att bada!


Världens skönaste kläder!
ne, nu får dem ta och komma, jag är otålig. jag vill iväg och bada och paddla!!!:)

sovdags


Det är nog bäst att jag förflyttar mig till sängen nu och försöker sova, för imorronbitti så kommer min systeryster och hennes två kids för att umgås med mig ända tills jag börjar jobba klockan fyra på FREDAG!!! OMG, jag kommer vara såååå utmattad(eh,ja jag vet att jag är lat)! oh, jag ska inte glömma och berätta vilken tid dem kommer imorgon, KLOCKAN ÅTTA... på morgonen liksom! ehh.. drygt... men det är ju värt det!!:)


ehhh... jag lyckades behärska mig med shoppingen!!!


Nu har jag hunnit duscha, druckigt typ 2 liter vatten, ätit pastasallad och såsat framför tvn! Så nu tänkte jag visa er vad jag införskaffade mig i Stockholm:) Jag lyckades behärska mig och inte handla för mycket för en gångs skull, men det kan också bero på att jag sett till så jag inte hade för mycket pengar på kortet! Planering kallas det.


Linnet och glassögonen kommer från Urban outfitters


Linnet och jeansshortsen kommer från Zara


Klocka - JET SET, Ur&pen
Hatt - H&M
Gayfrisbee - Stadium
Skor - Din sko


eehhh... värsta gaytischan - Top shop

eh vafan, vi drog till Stockholm!


Kom precis hem efter en heldag i Stockholm tillsammans med Elin! Fan vad mina fötter är döda, jag svettas och är törstig! Så därför ska jag ta en dusch och drica vatten nu! Men först tänkte jag lägga ut lite bilder på mig och Elin när vi hetsade runt i storstan... ehh, update på mina inköp kommer senare, men först måste jag nog dö ett slag... I'll be back soon!

Melonfrossa på tåget:)



vi letade i ungefär 100 år efter biblioteksgatan! men efter att jag hetsat lite människor så lyckades vi tillslut hitta en kvinna som kunde ge en bra vägbeskrivning:) Det sura var dock att vi från vår utgångspunkt bara hade vart typ en gata ifrån... men man ska inte göra det lätt för sig!


När vi trodde vi skulle kollapsa så fyllde vi på med lite socker:)

RSS 2.0