This time today I'm....


Egentligen så är jag nog lite sjuk. men vadfan, man lever bara en gång. Nu ska jag strunta i mina symtom och åka till Elin och trycka med Mia och Malle:)! See you later!


Ibland är livet riktigt bra


Mitt internet och jag var inte riktigt överens igår kväll, men nu har vi blivit sams igen!
    Spenderade som sagt helgen hos H i Örebro, det vart bowling, shopping, rom o cola, mysmysmys och en massa god mat! Jag vill att alla mina helger ska vara sådanna!!!

Här kommer lite bilder från min Örebrovistelse.....


Fan bad kul det var att bowla!!!!


Min söta och Jennie! Stackars H var nykter... :P


Vart god thaimat hemma hos jennie och Natalie:)! Precis som spicy! gott gott gott!!!!!


Jag älskar att H har en massa speglar överallt!! Värsta egotrippen:P hahahha


hahahahaha.... lantis:P


Pannkaksfrukost :)!


Igår så skjussade H hem mig och alla mina shoppingpåsar till Västerås, känns tom nu efter att hon åkte imorse...


hunger och lyckorus


shit vad jag e hungrig!! och glad glad glad!!! Pallade inte med att äta lunch så har laddat för middagen som bara den! Det blir tacopaj, sallad och ÖL tillsammans med H. Kan livet bli bättre?

pusss

Örebro by evening


Jaha, nu sitter jag här ute i skogen helt ensam... :P H är på jobbet o kommer inte hem förns klocken ett så jag får försöka fördriva tiden tills dess!!! Tack och lov så tog jag med mig en bok hemmifrån så tiden kommer säkert gå rätt snabbt!!!!

Igår var vi och bowlade med två av Hs kompisar, några öl och bowling är aldrig en bra kombination för mig. Men jag kan trösta min västerås-heder med att jag i alla fall inte förlorade! (bilder o sånt från helgen kommer när jag e hemma i Västerås igen, fattar inte hur man stoppar in mitt minneskort i hennes dator!)



Justja mina västeråsare, jag vill bowla snart! Det var ju faktiskt oerhört underhållande... och det är ju ändå inte så att vi gör så mycket annat som e värt liksom.... eller???

Justa jag hade en till sak på hjärtat. Dem har inte spicy hot här (HEMSKT), men jag kan nog överleva i alla fall eftersom de har typ värsta wannabe stället här. Maten smakar exakt som på spicy och de e typ likandana rätter... MEN det tar lite i hjärtat att stället inte heter spicy hit liksom! Spicy in my heart :P

 

 


Vart tog sommaren vägen?


eh, fan vad kallt det har blivit ute! Mina öron och händer är typ avfrysna! Måste bli bättre på att använda vantar och mössa, men min enda mössa är en riktigt snygg pälsmössa, och tvivlar på att den passar när jag jobbar!




Skulle lätt vilja ha en pälsjacka, fatta vad varmt och skönt!


saknar


Imorron bär det av till Örebro igen! Shit vad tiden går långsamt...


Igår var jag och H hurtiga :)....


Systeryster


I måndags begav jag mig till skyttorp för att hälsa på syster, var ett ag jag träffade dem så det var på tiden. Kidsen var lika söta och spralliga som vanligt. hahaha, och Lukas sa att jag ska få bo hos honom när jag blir gammal! Så det ska jag då inte glömma :P....







jag är på landet


Idag har vi inpricip inte gjort något alls... Vi segade hela förmiddagen tills vi lyckades masa iväg oss till ett stoooort köpcentrum vid tre-tiden.... Köpte en jeans-shorta, gråa tights och en underklänning:)! Söta köpte tre as snygga tröjor!!! Så det vart en lyckad shoppingtur!

På väg hem från shoppingen fick jag mig en lite sightseeing i Örebro... Lata (eller trötta) som vi var så klev vi självklart inte ut bilden, men jag har sett en massa hus iaf:P haha!

Nu har vi ätit en god middag bestående av wok samt skruvat ihop sötas bord och lampa som hon köpte på IKEA idag!!!! Jag har lite svårt att erkänna det, men det är faktiskt riktigt mysigt här ute på landet!!

last night


fan, man borde ha inflyttningsfest oftare! Jag kanske borde ta och flytta nån gång i månaden? eller vad säger ni..... hahaha, fast Malle skulle nog döda mig då eftersom hon skulle vara tvungen o hjälpa mig flytta alla möbler varje gång:P....

menmen, hade grymt kul igår! Tack alla för en superduper rolig kväll:)! Bilder kommer imorron när jag kommit hem från Örebro....

PUSSS

Party!!!


Ikväll blir det invigning för min nya lägenhet:)! Men jag ska nog vara ganska lugn och sansad hade jag tänkt mig, så jag kan hålla reda på alla mina fyllos till vänner :P.... Eller vafan, jag kan inte vara lugn och sansad.....

Men ska bli riktigt kul att festa faktiskt, har inte festat på riktigt sedan pride, fick alldeles för stor dos av festande då :P. Men ikväll så ska jag fan dricka öl, öl, öl och öl :)! Och det var evigheter sen jag festade med Malin och Gita så jag är såsåsåsåsåsååså glad att dem kommer!!!!



Bilden måste vara från i slutet på 2008 eller början på 2009 innan någon KAK-fest :)!


Flower power!


Kan man vara sötare liksom!  När jag kom hem från jobbet idag så väntade det blommor till mig vid dörren från H!


Varmt hjärta


Efter jobbet idag så åker jag till Örebro för att hälsa på H! Jag längtar!


Kallt kallt kallt


det är så jävla kallt i min lägenhet på mornarna! Just nu sitter jag under en filt i soffan fullt påklädd!!! Jag kanske borde sätta på elementen.... eller??? Jag känner mig lite snål och tänker att ja ska vänta lite med att göra det... Men får se hur länge jag pallar!!!!


föräldrar är bra att ha ibland


Efter att söta hade åkt låg jag däckad på soffan och kännde mig ensam. Men sen kom pappa till stan och vi tog en tur till IKEA för att köpa lite grejer till min lägenhet. vart ett soffbort + en massa småsaker:)


Jag träffade även Malle och hennes mamma på IKEA. Mitt och malles (speciellt malles) andra hem är nog ikea faktiskt. vad sägs om att vi skulle ta o skaffa ett liv malle?:P


det man inte dör av gör en starkare!


Nu har hon åkt hem. Jag känner mig ensam!

Finally Friday


Äntligen är det fredag. Nu ska jag iväg och hämta soffan som jag beställt. Sen ikväll så kommer Hon. Jag längtar!

24hour is a hole lifetime...


Jag längtar så mycket tills imorgon att jag nästan får ont i magen!



Kan det inte ta och bli Fredag kväll snart tack!

Friends


hahahahah.... jag har en katastrof-tv-bänk från IKEA! Jag hoppas verkligen Lars kan komma och försöka fixa till det så gott det går snart. menmen! Imorgon ska jag hämta min soffa så det börjar arta sig här hemma:)!

Mina supersnälla vänner var här idag och skruvade samt åt:)! Vad skulle jag göra utan dem... Förmodligen ha ett sjukt tråkigt liv!


Malle och Elin gör sitt bästa för att fixa ihop min tv-bänk:)


hahahaha.... Elin hittade min studentklänning... hmmm.. kanske lite för stor??


Jag lagade mat till mina kära vänner. Falaffel och klyftpotatis, det var sååååå gott!!!


Mitt hem är ännu rätt spartanskt.......


Malles bästa vänner är Tilda och Otto:P.....

Komplicerade IKEA-möbler


Jag har inte dött, om ni nu trodde det! Jag har bara inte pallat med att blogga! Men nu lever jag lite mer, så här är jag igen.... Jag försöker att komma i ordning i lägenheten, men det är svårt när alla varor är så sega att komma fram. Men imorron ska jag iaf hämta min soffa från Jysk:)!

Idag så försöker jag, Elin, Malle och Rossi att skruva ihop min tv-bänk. Det går lite sisådär eftersom MALLE råkade sätta ihop den fel. menmen, det löser sig. Vi borrar dit lite extra hål och så. Den kommer ju se liiite annorlunda ut än vad som var tänkt. Men nu bli det en IKEA-möbel med en flattouch! Och vad kan vara bättre än det egentligen?

yeay yeah!

Flytten


Det är krävande att jobba en massa samtidigt som man flyttar! Hinner inte packa upp allt jag borde och vill, men på Fredag så är jag ledig, och då ska jag banne mig också vara ledig, så ring INTE och hetsa mig bemanningstjänst!!! Jag fick ju dåligt samvete och tog ett pass imorron 7-15 då jag egentligen skulle ha försökt komma i ordning här hemma! menmen......

Här är iaf lite bilder från flytten:) Efter lite hets-flytt så vart det en massa chill på kvällen:) Vi var hos Rossi på födelsedagsfika för att sedan sitta ute (i kylan) och trycka pizza:)!







RSS 2.0