Min helg på landet


Jag och min syster var och besökte vår far i helgen, och matilda såklart, lukas skulle på kalas så han var kvar hemma med sin far!


Vi var nere vid vattnet hur länge som hällst, men det var underbart att vara i vattnet i hettan :)


Sommar sommar sommar...


Matilda säger "lappa katten"...

Jag är i chockad!


Ringde nyss till bemanningstjänst för att jag behövde ta bort några pass som dem bokat in mig på, och dem svarade efter typ 2-3 minuter!!!! Alla ni som också jobbar för bemanningstjänst vet att man brukar få sitta i telefonkö åtminstonde 10-20 minuter i vanliga fall. Snacka om att jag höll på att ramla av stolen när dem svarade så snabbt!

Hurtiga familjen



Jag har så mycket energi i kroppen att jag inte vet vad jag ska göra med den, ett bra sätt att lugna ner kropp och sinne är att springa... speciellt att springa i skogen, underbart! Just därför begav jag mig tillsammans med mor till Björnön för att ta en runda i spåret!


Min mamma är inte så pigg på att vara med på bild, så jag hetstog en bild på henne innan hon han protestera:P


oh vad jag älskar müsli, och min mamma älskar gröt. Så vi åt våra favoriträtter till middag + en macka! MUMS


R.I.P


Han var en såndär som jag trodde skulle leva föralltid. Jag måste nog säga att jag tror att kändisar är odödliga.. men tydligen inte!


Micheal jackson

Cravings


Imorgon kommer lönen(WOHOOO), så nästa vecka blir det shopping:) Jag ska hetsköpa en massa saker då, och Elin ska köpa(hetsa) en bikini!

Detta vill jag ha från Stadium:


Min lediga dag känns som en riktig semster


Åh vilken underbar dag det är:)! Vaknade av migsjälv kvart över sex imorse och såg ingen mening med att ligga och lata bort hela dagen, så rev bort sängkläderna och la dem i tvätten, då fanns det ju liksom ingen återvändo. Måste bara säga det igen; vilken underbar dag det är!

Klockan halv nio imorse infann jag mig fastande och redo på hudkliniken för att få ett nytt recept på roaccutan, samt att dem skulle ta fasteprov för att se så att allt var bra. Men läkarn tyckte vi kunde strunta i att ta några prover eftersom mina förra var så bra... UHHH! jag som hade vart så hungrig hela morgonen, då hade jag ju kunnat äta frukost i normal tid!


Jag hetsade i mig en banan och typ en halv liter vatten på väg hem från hud, väl hemma så tog jag en runda i spåret (dock så göra mina jävla hälsenor förjävligt ont) och åt sedan en välbehövlig frukost ute på altan:)!


Åkte och lekte med Jenna!


Elin har bästa gräsmattan ever att chilla på :)


En utav de bästa sakerna på sommaren är att man kan frossa i glass!



Lunchdejt


Melanie har ju börjat på mitt jobb nu, och igår så lunchade vi ihop (hon hade egentligen slutat men var snäll nog och gjorde mig sällskap) på terassen :)!





Brännskadad



AAAJJJJJ!!! fan vad ont det gör! Jag råkade lägga handen på en platta hemma hos en kund för knappt en timme sen, klumpig som jag är hade jag satt på fel platta och la handen på den plattan jag inte trodde var på, men ojoj vad på den var!  Var nyss förbi på hospis och undrade om dem ville lägga in mig:P, men allt jag fick vara lite emla salva (smärtlindring) och nått plåster!!!

Nu ska jag äta ugnspannkaka och tycka synd om migsjälv!

Ett litet tips



Jag har tillbringat denna måndagkväll med att hetstitta dokumentärer på svt. På svtplay finns det ju huuuur mycket dokumentärer (samt andra program) som hällst! Gå in o titta :)!

Bilder från kajakpaddlingen


Äntligen har Sanna laddat upp bilderna från våran kajakpaddling på facebook, så nu kommer dem här:)






Drygaste dagen



Skulle egentligen ha börjat jobba 9.45 idag, då hade jag tänkt hinna ut och springa, tvätta lite kläder, tvätta håret innan. men nejnej, inte ska vi bli frächa eller tränade! Utan klockan 7.00 ringer dem från jobbet och säger att dem har ont om folk och undrar om jag kan komma in nu på en gång istället. Självklart säger jag ja, jag vet ju hur det är att sitta där på morgonen när det fattas folk.

När jag väl kommer till jobbet 7.40 så hade dem inte behövt att jag kom tidigare iaf för dem har fått in en annan kille som egentligen skulle vart på Rönnby, men dem var för många där så han kom till gryta istället!

IRRITATION!

Cravings


Vi skulle behöva lite mer ögongodis i denna stad! Det är ju inte direkt så att det vimmlar av snygga kvinnor här, även om det en dag i våras var sprängfyllt med snygga kvinnor på stan, men folk säger att jag bara var lite desperat!

SnyggSnyggSnyggSnyggSnyggSnyggSnyggSnyggSnyggSnyggSnyggSnygg
Gillian Anderson
pic: Gillian Anderson

jag förstår ju att det kanske inte är så många som är såhär snygga, men något sånär duger!

Jag tror det är sommar



Efter jobbet igår så hetsade jag hem till Elin för lite allmänt chill:) Jag älskar att Elin bor på rätt sida om stan, nästan alla mina andra vänner bor långt bort som fan, eh, speciellt Gita:P! Vi passade även på att våldgästa Malle en snabbis, där satt vi på en bänk och åt glass och lekte djurleken!

Djurleken är förövrigt en sjukt rolig lek, den går ut på att man går laget runt och man måste säga ett nytt djur varje gång det är ens tur. Vi likte den i ca. 40 minuter, sen hade vi slut på djur:P




ILike


Min unerbart mysiga kväll består av gucca, tacochips och Stargate:)! Kan inte bli bättre!



mobilen



Jag vet inte vad jag skulle göra utan min mobil, vill inte ens tänka tanken på hur tyst det skulle bli, skulle jag vara tvungen att prata med migsjälv då för att fördriva tiden vid vissa tillfället?

 Jag älskar att prata med någon när jag ska ta mig från ett ställe till ett annat, t.ex till och från jobbet, om jag ska ner till stan, på bussen till och från Uppsala mm.! Dagens samtal gick till elin som fick underhålla mig vägen hem från jobbet:)



haha, jag kan aldrig bara göra en sak i taget, här cyklar jag, pratar i telefon och tar kort:)!


tristess


Började jobba klockan fyra idag, dvs för lite mer än två timar sedan. Under dessa två timmar har jag haft 2 kunder(?), det är ingenting.... Slutar om två timmar och har bara en kund kvar som tar 30 minuter.... åhhh, vad ska jag göra för att fördriva tiden egentligen???

Jag älskar att vara hurtig



Har precis kommit hem efter en supermysig joggingtur, sprang längs svartån och in bland husen där mitt emot lustigkulla. Shit vilka stor hus det ligger där altså, gigantiska!


Midsommar


Jag har aldrig gillat högtider, varken julafton, nyår, midsommar osv. Därför har jag beslutat mig för att skita i midsommar i år, ska jobba, och när jag kommer hem från jobbet klockan halv nio ikväll så ska jag sätta mig framför tvn och titta på Staragte och äta gucca!
 
Högtider är helt enkelt inte min grej, känns som en tävling ibland; vem var på den roligaste festen på nyår, vem har bäst familj/släkt att fira jul med, vem blev fullst på midsommar, vem firade nationaldagen allra mest/bäst?.....

Så önska mig inte trevlig midsommar förfan! Låt mig vara bitter och förpesta mig inte med er lycka!

Kanonväder i kajaken



Idag har jag paddlat kajak för första gången:). Åkte ut till Björnön med Sanna, Linda och Sannas kompis Katja för att vara hurtbullar o padla kajak! Och fy vad roligt det var, vi hyrde två stycken tvåmannakajaker och paddlade på förfullt:). Efter 1,5 timmar paddling tog vi en paus mitt ute på mälaren utanför Björnön för att äta pastasallad:).
(Vi tror även vi såg en naken tant vid en strand, hon bara stod där naken bredvid sin fullt påklädda man, läskigt:P)

Bilder kommer senare, är för utmattad nu för att ladda in dem på datorn (det tar på krafterna att vara hurtig) jag har på min kamera eller hetsa Sanna på hennes bilder. men det kommer!

Cravings




ledighet



Imorron är jag ledig hela dagen:) Och det underbaraste av allt är att jag inte har något inplanerat alls (förutom och ringa bemanningstjänst för dem har bokat mig när jag inte kan jobba, AGG), så tänkte ta det lungt hela dagen och städa klart min garderob (alla galgar och kläder behöver tvättas), samt titta på de sista avsnitten av Christine (säsong 1)!
Nu längtar jag lite tills imorron, vad mysigt jag kommer ha det här hemma:) Är det någon som är ledig imorron så hör gärna av er, en fika skulle vara mysigt:)



Bemanningstjänst



jag vet inte om jag ska skratta eller gråta... Bemanningstjänt har just bokat in på på 17 pass i Augusti/September. Men hur går det med schemat som börjar nästa vecka då? Borde dem inte boka mig för det snart då? Snacka om att dem felprioriterar!

The new adventures of old Christine


Hilarious!


Värmeslag



fy fan altså! Jag håller på att svettas ihjäl. Jag är väl i alla fall för ung för att vara i klimakteriet än? Nu ska jag öppna alla fönster här hemma, äte ett(två?) koffeinpiller och kolla på första säsongen av Christine!

Duktigt barnbarn



Klockan sex imorse begav jag mig iväg till Uppsala för att städa hos mormor och morfar! Var lite jobbigt att vara så superhurtig, men han städa i sex timmar innan jag åkta hem på eftermiddagen:)


Agg agg agg agg.


Jag är så opepp att det knappt är klokt! Vill bara krypa tillbaka ner under täcket och sova sex timmar till. Men då skulle jag förmodligen få väldigt arga arbetskamrater och bamanningstjänst skulle säkerligen gå banan. Så det är lika bra att jag tar mig till jobbet idag. hur opepp och aggande jag än känner mig!

Grattis Jonathan


Idag så var det studentfirande som gällde:) Våran käre Jonathan tog studenten idag och vi var självklart där för att bevittna detta:)!



åhhh... nu har Jonis blivit vuxen...:P

Träning


Nu ska jag ut och vara hurtig :) (i mina nya gympaskor)!

träning

Filmkväll


Shoppingturen tog all min energi så har bara segat runt hela kvällen! Kollade på tre avsnitt av Stargate, drack blåbärsdricka och åt lite choklad och naturgodis :) Var dock inte lika sugen på naturgodis som jag hade trott, så imorron ska jag nog okså glutta på Stargate och äta naturgodis:) underbart!

Staragte

OnödigaSara


Jag och Elin träffades på stan för att äta lunch vid tolv-tiden. Tre timmar senare var jag nästan 2000kronor fattigare!



Jag ska bli nyttig och börja träna :) Nästa gång jag är på stan ska jag köpa en bra sport-bh och ett par bra träningsbyxor :)!

FruktÄrGodis


David Chapelle


Pic: David LaChapelle, en av världens bästa fotografer!

Vilken lycka



Kom just hem och hittade ett jättestort paket i brevlådan. och kan ni gissa vad det är??? Jo det är mina filmer jag beställt från cdon.com!!! Åååhhh vilken lycka! Jag längtar tills jag har en ledig dag så att jag kan nörda framför TVn hela dagen:)!



Jag är en sådan Stargate-nörd! Men kan man annat än att älska den serien???
Nästa gång ska jag nog beställa lite Arkiv-X ;)!

Kak, the real stuff



I lördags så var det som sagt KAK, och gay som man är så måste man ju gå (plus att det alltid är as kul där) Så efter en mycket trevlig förfest hos Elin så begav vi (jag, elin, vega, sanna och linda) oss till KAK för att dansa dansa, dricka dricka och vara sociala sociala! Men kan inte rikigt beskriva vad som hände från att vi gick in på kak, för jag kommer verkligen inte ihåg. Visst har jag lite småsnuttar jag kommer inte ihåg, men dem kanske täcker typ 10-15 min av mina 2,5 timmar där:P.

Uhhhh! Och det var med nöd och näppe (ehh, visst är det ett uttryck?) som jag klarade mig undan fyllecellen! Var ju som sagt lite(mycket) galen... Usch, nu ska jag ta det lungt med spriten ett tag! Inget mer alls förrns Elin och Malles 50-årsfest:)!

  

EU-valet


Imorron är det sista dagen, så glöm inte att rösta!

Idag har jag och Malin förtidsröstat! Åhhh vad bra det känns att ha röstat, nu har jag sagt vad jag tycker iaf!

RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA! Jag bryr mig inte vad du röstar, bara du röstar!




Bild: Gudryn Schyman för FI!
Gudrun till bryssel! gör de gör de gör de gör de!!!!

Förfest


Är hos Elin på förfest nu:). Men än så länge är det bara jag,elin o vega här...:)!
   Men jag känner mig enormt uppriven. Kom hem från stan strax före fyra och då var jag så trött att jag gick och vilade efter jag tagit en dusch, smsade Vega och sa att jag skulle komma lite senare till Elin än fem eftersom jag var tvungen att gå (det tar 30min o gå. samt att jag ville hinna vila en stund)... Men fem i fem ringer Vega och undrar om hon ska hämta upp mig på väg till elin. såklart sa jag JAJAJAJAJAJA till skjuss.... men hade bara 5 min på mig då att packa allt o byta om från pyjamasen. snacka om stress... lyckades packa med mig två väskor med kläder:Phehe....

Nu har jag iaf provat alla kläder och har bestämt mig för att ha en svart-vit klänning, nitskärp, silvrig liten jacka och gladiatorskor-inspirerade skor med kilklack:)! ohhhh jag e pepp pepp!!!

ÖLÖLÖL!

Shopping



Varför sluta shoppa när man borde? Det låter ju inte som skoj det!

Dagens inköpslista:
Klänning (att kunna ha på krogen)
skor (även dessa tillägnade krogvärlden)
Silvershampo
Solskyddsfaktor (för ansiktet, kanske för resten av kroppen okså om jag inte känner mig helt ruinerad)
Läppstift (rosa)
Strumpbyxor
(hudfärgade)
Vodka (Jag hoppas på snälla kompisar)

SHIT! Jag kommer bli fattigare än fattigast!

Igår blev jag fattigare, idag blir jag fattigast...


Eftermiddagen och kvällen igår spenderades shoppandes med Vega:)



Skärp - Gina
Shorts - Gina
Armband - MQ
Strumpbyxor - Lindex

Gayklubb


I helgen så blir det party för hela slanten! Tyvär så är det inte många från det vanliga gänget som ska med, vilket är så så så så sjukt tråkigt!!! Men hoppas nu på att Gita o Malin följer med. gör de gör de gör de!

hmm.. är det någon jag och Elin har glömt att fråga? Någon som vill haka på oss till kak? ju större förfest desto roligare!


Imorron så hoppas jag att det blir shopping för mig och Vega! Jag måste verkligen ha nya kläder, vill hitta någn snygg klänning eller kjol att ha på mig på kak!:)

Ingen semester



Fick mitt schema för sommaren idag, och det blir igen vila för min del:(! Men är skönt att ha fått heltid hela sommaren, även om jag ska försöka ta bort några pass för att kunna åka på pride och leka flata! Får se om älskade bemanningstjänst låter mig ta bort dessa jobbpass! men det måste dem, annars kan jag ju alltid ljuga och säga att jag har uppkörning, det har funkar förut:P, men har svårt att se att dem skulle tro på en uppkörning som varar i tre dagar:P

Gaypingviner


Har fikarast på jobbet nu och passar på att läsa lite nyheter/skvaller på aftonbladet och hittade en artikel och värsta söta pingvinerna. Var ett pingvinpar (två killar) som hade adopterat en liten pingvinunge, supergulligt:)!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5302319.ab

hejdå onsdag

 
                                  Nu ger jag upp denna dag och går och lägger mig! God natt Sverige...


CDON


hohohoho... Jag har nyss gått lite banan! Beställde hem tre boxar och en film från cdon:) Längtar tills jag får hem dem även om jag inte kan komma på när jag ska ha tid och titta på dem! men jag får helt enkelt se till att ta mig tid, ibland måste man få njuta och bara ligga och lata sig framför en bra serie en hel dag, eller två:P...

Tisdag


Har nyss vart på en förflyttningsteknik-utbildning vilket var otroligt bra. Nu förstår jag verkligen hur fel jag har förflyttat alla mina gamlingar, inge mer ryggont för min del! Oh, en av instruktrörerna var HET! lite ögongodis är ju aldrig fel!

Nu ska jag iväg till Elin för att äta lunch, hon skulle laga chili con carne! MUMS MUMS! Det var evigheter sen jag åt det...
Och efter jag har vart hos Elin ska jag fortsätta till Uppsala och umgås med syster och hennes kids:)

RSS 2.0