Tack och lov är jag ledig


Yeay! Igår så flyttade jag in i min nya lya (mias gammla lya) och jag äälskaaar den:)! Orkade inte ladda upp nå bilder igår och idag har jag en massa att göra, men ikväll så ska jag lägga upp bilderna från flytten och så:)!

Idag så måste jag ta mig hem till mor för att hämta bilen, sen ska jag, Malle o Elin åka runt till alla affärer i stan för att kolla på TV och soffa!!!! Jag vill ha en grå soffa, skulle vara fett snyggt till den gula tapeten liksom!

Puss så länge!

Som jag har längtat


Imorgon så flyttar jag till odensvi:) har inte sådär jättemycket grejer som ska flyttas över imorrn, men Malle och Elin blir mina personliga slavar:) Och såklart mamma och Lars som ställer upp med bil och kärra:) Shit vad jag längtar efter att få sova första natten där, i mitt nya hem!

Just nu håller jag på att packa ner kläder i en flyttkartong, ska dock inte ta med mig alla kläder nu på en gång. Har ju alldeles för mycket kläder, allt kommer inte få plats i garderoberna där så jag ska rensa som bara den:)!

ELIN MALLE! På måndag ska vi besöka min mormor (min mammas mamma) och snyllta saker och äta god mat:) Glöm nu inte det!


Sömn, jag behöver sömn...


Oh no! Jobbar delad tur både idag och imorgon. Är inte sådär jättepepp på det, vill ju flytta över alla mina saker till nya lägenheten. Men är ledig nästan hela söndagen och har tagit ledigt på Måndagen, så då ska jag försöka komma i ordning lite:) Och på måndag så blir det pizzasvull tillsammans med Elin i min lägenhet:) yeay!


My place


Idag tog jag med mor på en liten tur till nya lägenheten för att hon skulle få se och tycka till, och hon ÄLSKAR lägenheten! Mia ligger start på plussidan för att hon hyr ut en så fin lägenhet:Phahaha!!!! Men jag behöver lite tips på hur jag ska inreda det, vad för förg passar bra till de gula tapeter?? vilken färg ska soffan vara liksom???







Okej,
nu ska jag sluta lägga upp bilder på min tomma lägenhet! Jag ska skaffa ett liv!!!

Nya lyan

Tänkte lägga upp lite bilder på min nya lägenhet:) Glömde ta några egna när jag var där idag så jag har snott mias som hon lagt ut på vlt! Kommer bo på 7:e våningen:)! Yesyes, alla är välkommna o hälsa på, hela tiden!! gör de gör de gör de gör de!!!!







Efter regn så kommer sol


Trots att det har regnat hela dagen så kan jag inte klaga. Dagen började med att jag var hos Mia och kollade på lägenheten som hon ska hyra ut, den är fräch med ett helt nyrenoverat badrum:) Självklart tog jag den!!!!! Så nu ska jag flytta in i en liten mysig etta på Odensvi:) Ska köpa en ny TV och soffa på Söndag tänkte jag. Underbart... Jag bor ju så himla avsides här borta liksom, ingen jag känner bor på samma sida av Svartån som mig! Men nu jävlar kommer vi bo på samma sida av ån mina kära vänner:)!

Efter att jag hetsat runt med Mia (hon visade mig lägenhet, tvättstuga, pizzerian, relaxen och Johannas lägenhet, johannas lägenhet vara bara en liten bonusrundtur:P) så begav jag mig hem till Elin där jag åt pastasallad och hetsade lite allmänt:)! Affe o Jenna åt konstant under mitt besök:P....

När jag skulle dra från Elin ner på stan var jag tvungen att ta bussen för att de regnade så mycket, känndes aningen ovärt att åka buss typ 4 stationer. Men jag skulle inte ha pallat o gått runt helt blöt!!!! Väl på stan så fikade jag med Helena som kom hit från Örebro:) Det var riktigt trevligt och jag fick även chansen att upptäcka hur mysig hamnen här i Västerås är.


Kvinnor


shit, jag är nervös! Inte för att jag egentligen har något att vara nervös över. Jag är mest nervös över att jag ska vara så nervös att det bara kommer rappakalja genom min mun... Men jag borde skita i att vara nervös och bara ta allt som det kommer, det som sker det sker! Jag har dock starka funderingar på att bosätta mig i en bubbla, men alla mina vänner kan komma in och hälsa på:) men sen tar det stopp:P!

Ne nu ska jag sluta vara nervös och ta en(eller två eller tre) ipren mot min huvudvärk. Jävla tråkiga regnväder! Jag som ville sitta ute i parken i eftermiddag!


Jag ska flytta till månen


Jag pallar verkligen inte att bo hemma längre, det är inte så att mina föräldrar är ivägen för de är ju aldrig hemma. Men det är kännslan av att kunna bestämma allt själv som jag vill ha. Jag vill kunna bjuda in kompisar för att chilla och även fester, har aldrig haft en fest härhemma eftersom jag är rädd att något ska gå sönder av Mammas eller lars saker, mina saker kan vi alla få ha sönder, de e lungt. Och Elin måte ju få något ställe att ta ut sin hämnd och spruta olja på mina väggar färga golver med hårblondering:P, så det blir hon varmt välkommen att göra när jag lyckats hitta en egen lägenhet!

Om det är någon som vill ge mig en lägenhet så blir jag ytterst tacksam:)!

take a peek









ne, nu ska jag ner på stan för att äta mat med Gita och Malin:)! Sen bär det av till jobbet, usch, gillar inte att jobba kväll!

watch your step Bolt!


Nu drar jag ut på en sedvanlig joggingtur:) See you later ppl!


En bil och tre flator...


Malle spelade typ in 100 filmer igår, och alla är typ 100år. Här är en av dem, den är sjukt lång (typ 7 minuter tror jag), men den e rätt rolig, fast det kanske jag bara säger för att jag är med i den och älskar min och elin+malles humor:P. Det är dvs. om man ens kan kalla det humor....


Goda råd till Malle


Elin och jag har här gjort en lista på saker som Malle inte ska göra på första dejten. Vi vill liksom förtydliga för Malle att vissa saker kan man bara säga till sina goda vänner, altså inte till någon som man försöker imponera på med sin charm!?!

- Berätta inte att du gett dina skjortor till din pappa.
- Säg inte "Öhh, vänta, jag måste gå och spotta snus".
- Ta inte kort i diverse kroppsöppningar.
- Snusa inte lössnus, du dreglar liksom en aning ibland.....
- Säg inte såhär: "Du lyssnar ju inte på mina fisar" (En mening jag o Elin fick höra ikväll)
- Berätta inte att du brukar kolla på dansbandskampen!!!
- Om någon tror att du är en man, spring därifrån! Det skulle annars kunna skapa misstankar hos din dejt!
- prata inte!
- Tugga inte gigantiska tuggummin!


Jag är hög


Shit vad mycket godis och cola vi trycker nu, jag är så himla hög på allt socker! Kommer nog inte palla att sova så mycket inatt:P. Elin har typ somnat i Rossis säng nu, men jag, Malle o katten Molly håller ställningen iaf:P

Tre flator satt i en bil...


HÄST HÄST! Fan vad kulturella vi varit idag, vi har vart och gluttat på slottet ute på Ängsö. Vi hetstog några foton där vi bar varandra, sen åkte vi tillbaka till civilistionen:)! Men innan det hade vi var på hälla och jag hade shoppat en tröja, en mössa och en sjal som jag tänker ha på huvudet. Malle och Elin var ällmänt förvirrade och tittade med avsmak på kvinnokläderna!

Oh, eftersom vi är så oerhört nyttiga så hetsåkte vi även till Hummelsta och köpta godis för nästan 100 kronor (1,5 kilo)..... ehhhhhhh, vi kommer nog inte svälta iaf! Malle plockade mycket av allt hon gillade, och när jag o Elin ville ha något så plockade hon en varsin till oss, hahaha.... Ego Malle!!!!

Nog hånat för idag. Nu sitter vi i rossis soffa och har pyjamasparty (på mallen insiativ), vi har svullar tacos och försöker nu göra plats för allt godis vi senare ska trycka!
Önska oss lycka till!


Today i miss my South Africa


Idag har jag en såndär dag då jag saknar Sydafrika som fan! Jag önskar att jag levde mitt liv där istället för här. Här är allt så jävla seriöst och tråkigt, ingen sontanpratar med varandra på bussen, i kön eller i affären. Jag saknar att alla var så öppna i Sydafrika, visst, det finns en massa intollerans  väldigt många smygrastister där, men trots det så är folk så himla trevliga. Tror knappt att jag träffade en otrevlig människa en enda gång sist jag var i Sydafrika.

Jag vill tillbaka till Sandys damm och dricka öl, vodka, drinkar, bada, grilla, skratta och bara chilla. Åka ut med den lilla ekan på sjön och dyka i! Åhh vad jag saknar!




Halleluju eller vafan man säger


Förutom att jag jobbar delad tur så är det en underbar dag, Lars har lagat internet hemma. Så nu jävlar kan jag börja hänga på msn o facean igen! Fast jag har inte lidit så mycket av att vara utan internet eftersom jag ändå mest har spenderat mina dagar hemma hos Elin och där snyltat på hennes internet! Jag är smart vet ni!!!!


Flator plockar svamp


ehhh.... I söndags begav vi oss ut i suraskogarna (mitt ute i ingenstans) för att plocka svamp. Dock intresserade inte svampen mig något vidare, så jag flummade mest runt och var allmänt förvirrad tillsammasn emd Elin som letade efter täckning till mobilen...



Malle hade tagit med påsar till allihopa! Måste jag påpeka att Malle var ett hetso?



Vi överlevde jägarna!!!



Ehhhh... Vi hittade värsta döda djurhuvudet i skogen!!!!



Vi han även med lite sightseeing i suuuraskogen :)!



hahaha.... vi ville ju inte utge oss för att vara nyttiga frilufsmänniskor. så vi avslutade med att svulla på burger king:)!!!



DRYGT!!


Vårt internet hemma har vart trasigt i över en vecka nu, det suger!!! Jag pallar inte att vara utan internet... vad gjorde man innan all tv o datorer fanns liksom.... ahhh!!!!!

Jag tror jag står för detta


Yeay! Klockan är bara två men det känns som den vore åtta på kvällen. Gick upp klockan sex i morse för att hinna ute och springa, duscha och äta frukost i lugn och ro innan jag var tvungen att bege mig till läkaren som skulle glutta lite på mitt hjärta. När jag hamnade på Maria ungdom i Stockholm så hörde läkaren ett blåsljud på mitt hjärta som han tyckte jag borde kolla upp, så jag fick strippa loss framför sötaste sjuksköterskan som tog mitt EKG, I like:)!!!

Efter att ha vart hos Läkaren i nästan en timme så begav jag mig hemmåt för att tvätta, städa och läsa min superbra bok:) Men nu är jag iaf hos Malin och chillar:), vi ska kolla på resor för planen är den att jag, Malin och Gita ska åka utomlands en vecka i September! jag vill jag vill jag vill jag vill :) Malin vill också!


Jag, Gita och Malin någon gång under sommaren 2008.


TIRED


EH! Lite semester skulle inte sitta helt fel. Men istället för att ligga och njuta på någon strand så hetsar jag runt på jobbet:(. Det är en skitdag idag, jag kommer säkert få jobba över lite för att hinna med allt, och till råga på allt så har jag fått punka på min mammas cykel. Så nu har jag ingen cykel:(. Blir nog tvungen o ta dendär skitbussen till jobbet imorgon:( ÅHHHH, jag hatar bussar!!!


chewing gum


Min kropp håller på att förfalla efter allt tuggummituggande hos Elin! Jag tvivlar på att mina käkar någonsin kommer lyckas återhämta sig......Efter att ha låtit mitt foto-tagande förfalla en aning så har jag hetstagit en massa bilder idag:)





MAAALIN!!!  Vi måste åka det blåa lilla tåget nån gång!!!




Hahahaha... shit va mycket Västerås vi sett idag:) Efter en härlig dag med Malle och lite hetsfika med Gita åkte jag hem till Elin och chillade... Elin,jag o Malle köpte typ ett kilo tuggummi, bl.a. ett varsit gigantiskt tuggummi som verkligen fyllde hela munnen!





Tisdag


Åhhh vilken underbar dag:) Jag och Malin har sightseengat runt lite i Västerås och gluttat på två kyrkogårdar, domkyrkan och botaniska trädgården :). Jag passade även på att klättra upp på en grushög efter en utlovad belöning på fem kronor från Malin, men jag har btw inte sett röken av pengarna:P.hehe!!!! Efter att vi sett västerås och uppskattat lite av dess skönhet så moffade vi mat och fika med Gittan:)

Sen var jag tvungen att överge mina vänner för några andra vänner som skulle bjuda mig på pizza! MUMS! Denna gång så hade iaf inte Malle mosat ihop nån färdigrullad deg..hahahha. Så nu sitter vi i Elins soffa och är halvdöa!!!

EH! Imorgon är det jobb som gäller. opepp opepp opepp!

OnWork


Jag älskar att vara flum på jobbet:) Kommer verkligen sakna att ha Melanie där, även om vi tyvär inte hunnit jobba så mycket tillsammans:(! Men de gånger vi jobbat tillsammans har det alltid varit asroligt. Men i alla fall, igår så flummade vi runt lite på kontoret och jag upptäckte hur mitt liv hade vart om jag varit en groda....



Jag är nog glad att jag är människa, men tänk vilka lårmuskler jag hade haft som groda...

Portugal08


CRAVINGS!!! Jag vill åka utomlands nu nu nu, eller i alla fall så snart som möjligt! Shit vad jag längtar tillbaka till Portugal där jag och Malin var förra året i slutet av Augusti:)


pic: Jag och Malin i Coimbra, Portugal 2008!!!!

MALIN O GITA!!! Vi måste se till att åka utomlands i höst, gärna i September:) Jag vill dricka billig öl och åka turistbuss. Låter inte det som en bra ideé???

Minigolf


Jag har fortfarande en trasig cykel:( Elin försökte fixa så att bromsarna skulle funka, men det misslyckades tyvär! Men kanske ska ta mammas cykel till jobbet imorgon kväll, men jag gillar inte den cykeln. Hjulet är alldeles vint och allt känns bara konstigt! Sen har jag inte ens nån cykelhjälm nuförtiden så jag är skitskraj varje gång jag cyklar!!!

Idag på eftermiddagen/kvällen så var jag och spelade minigolf med Elin, Cia och Johanna på Djäkneberget:) Tyvär så vann jag inte, men jag förlorade inte heller:)





Jag var allmänt svettig och mitt hår bara smetade in sig i mina ögon, så det vart inte ett enda egokort! Jag chokade migsjälv:P

Jag är sjukt ohändig


Snart så kommer Elin hem till mig för att hjälpa mig laga min cykel, egentligen borde cykeln fungera eftersom den vart inne på lagning. Men dem lagade punkan men pajade bromsarna! Så nu konsulterar jag Elin för att reparera bromsarna!!! Jag hoppas jag kan ha en bra fungerande cykel efter idag så jag kan börja cykla till jobbet igen. Att ha körkort har gjort mig lat:P


En dag i ledighetens tecken!


Det är så skönt att vara ledig idag:) Lyckades sova ända till klockan åtta i morse trots att jag alltid annars vaknar vid sju av migsjälv. Klockan är inte ens halv tolv och jag har redan hunnit tvätta två maskiner, vart ute och sprungit längs svartån, klippt gräset, vattnat tomatplantorna, läst VLT och vart och förlängt min delegering:)!

Nu ska jag återgå till städandet av huset!

BTW, när jag duschade imorse så dödade/dränkte jag en spindel... så nu kommer vi säkert få regn:P hehe

Kan man sjukanmäla sig för trötthet?


Herre gud vad jag vill sova, sen vill jag vakna, kolla på film, ta en kort promenad, se på mer film, äta sallad, äta en chokladbit, sova middag, klippa gräset, ta en långdusch, vattna tomatplantorna i slowmotion, se på mer film, äta mer choklad........

Men kan jag göra allt detta idag?? NEJ!! Jag måste jobba mellan 7.15-15.30! Jag vill inte vara negativ !?! men jag skulle verkligen må bra av sömn. Imorgon är jag dock ledig (hallelujah), så jag får väl vänta med sovandet tills då.


Payback


När ska man börja må bra egentligen? Jag är fortfarande helt medtagen efter den vilda helgen på pride. Kan inte äta frukost längre, mår så fett illa! Känner mig trött och är lättirriterad! Men nu ska jag bita ihop och börja röra mig till jobbet, delad tur idag... palla...


Shopping utan shoppande


Idag efter jobbet och en massa cykelreparation så hetsa jag och Elin runt med bilen till Erikslund och Hälla. Dock så vart vårt enda shoppande en fika på IKEA och att jag köpte mjölk och bröd på ICA-MAXI!!! Jag som hade velat hetshanda nått på media markt, eller varför inte IKEA... ajah, det får bli nästa gång:)




IDIDNOTWORKALLDAYLONG


Åhhhh, kan man inte alltid få sluta innan klockan ett??? Vilket underbart liv det skulle vara:). Då har man verkligen hela dagen framför sig att göra en massa roliga saker på!!!! Skulle egentligen slutat redan klockan tolv idag, men det var lite personalbrist så jag jobbade en timme extra... Men vad gör det egentligen när det är sådär mitt på dagen? Inte mycket!!!


Svettades runt i långbyxor hela(halva) dagen på jobbet, så det var ren och skär lycka som rådde när jag slutade och kunde sätta på mig ett par korta shorts:)

halva dagen ledig


Idag så jobbar jag bara till klockan tolv... yey! Så efter det ska jag lämna in min cykel till en reparatör så de kan laga punkan... och så ska jag ut och springa, tvätta och bara lata mig!!!!


By: Francesca Woodman

Pride 2009


Här är lite bilder från pride, dagen på pride var helt underbar:)





Dagen efter dagen-ångest


Jag hatar minnesluckor! Jag känner mig så himla lost, typ två timmar (?) av mitt liv är helt borta och mitt första minne när jag börjar minnas igen är att två poliser tvingar in mig i deras bil! Ehhh, wtf liksom! Jag ska sluta dricka nu förfan! Alkoholen ställer bara till med bekymmer för mig nuförtiden! Fast fan vad gott det är med en kall öl på Pitchers! Eller ett glas vin, eller två, eller tre! Jag ska försöka!

brw, ska försöka palla lägga in lite bilder från Pride senare ikväll:)

borttappad mobil


Jag känner mig helt handikappad utan min mobil... jag tror dock hela tiden att jag har den kavr, sträcker mig till bordet för att ta den, men den är inte där. Jag har tänkt att skicka typ 100 sms till männsikor, men nejnej, det går inte för min mobil är borta!!! jag har abstinens!

ÅHHHH!!!! hur klarade man sig innan mobilen fanns??


I died on pride


ehhh... jag är så jävla död altså! Palla! Jag vill ha cola! Lyckades slarva bort min mobil igår, om inte polisen tog den och behöll den dvs:P ojoj, det var en händelserik dag och kväll igår... Bilder kommer lite senare när jag pallar typ!

Let's play straight!


PRIDE here we come:). Vi ska hetsa och ta nio-tåger från Västerås, så jag måste verkligen sätta fart, har ingen aning om vad jag ska ha för kläder på mig... som vanligt...:P

Förra året på pride såg det ut så här:




RSS 2.0