My day in the sunshine



Åh vilken underbar dag det har varit:) Jobbade tillsammans med Else-Britt och det är alltid ett nöje. Fy vad mycket jag skrattar när jag jobbar tillsammans med henne:)! När jag kom hem runt tretiden så var hela huset fullt med folk eftersom Lars har haft 60-års kalas idag:) Var jättekul o träffa en massa släkt och så, men roligast av allt var att träffa Lukas och Matilda såklart:)!


sunshine:)



åhhh vad jag älskar soliga mornar:) Det är ju en sån underbar känsla att få sätta sit på cykeln då och bara svischa förbi allting! Underbart!

My dad is missing a shirt...


Nu ska jag ge mig ut i sommarvädret, blir nog en svettig cykeltur till jobbet! usch, jag är inte pepp på att jobba! Tror att det kommer bli en stressig kväll på jobbet:(!


7 dagar kvar





Nu är det bara en vecka kvar till KAK:)! Nu måste jag bara se till att peppa upp mina vänner så att dem inte fegar ur och ligger på soffan och sover istället!;P

Wohoo:)

Åhhh... nu har äntligen Gita skaffat blogg :) Vad underbart!



Gita Gita Gita! Du får se till och blogga en massa!
www.gita.blogg.se

Det blir inte flatigare än öl på Pitchers

Pitchers 1, klockan 17.00-20.30:



Mellan Pitchers 1 och Pitchers 2:



Pitchers 2, klockan 22.00-01.00. Men sen när vi skulle till parkeringshuset och få skjuss hem av snälla Johanna så stände dem parkeringshuset 24.00 upptäcker vi. SURT!!!! Så åkte buss hem istället! tråkigt tråkigt! Jag hyste agg och svor åt ett par dryga killar på bussen! :




häst häst



Nu har jag o Elin vart på Pitchers o druckit öl:)! MUMS! Men nu e vi tillbaka i mitt hem o väntar på att Mia o Johanna ska hämta oss, dem är sega segare segast!!!!!! Menmen, dem kommer väl någon gång, o då ska vi äta middag oxå! yeah!

bilder på våran smakliga öl(ar) kommer senare:)!

pusspuss

Let's drink vodka and take a photo



Annie Leibovitz

Pic: Annie Leibovitz

Äntligen fredag


Har en massa saker jag måste ordna nu på förmiddagen (kanske inte en massa, men saker som jag inte e så pigg på att göra, och då tar det ju typ 100 år att fixa dem)
Ska: Ringa hudkliniken och agga lite på dem, måste boka om tiden jag har fått där, för dem fattar ju inte när åtta veckor har gått! (jag hyser lite agg mot hud)
Sen MÅSTE
jag ta upp alla mina kläder från tvättstugan (vilket är typ ett ton) och lägga in dem i min nytvättade garderob. Annars går min mamma banan!
ska även tvätta ur den andra garderoben jag har, plus att tvätta galgarna! oh, jobbigt!


Jävla PMS



Började nyss gråta för att min korvstfåganoff inte vart lika bra som Malles! Ibland är det jobbigt att vara kvinna...

Nej till homoäktenskap...




Kalifornien Högsta domstol beslutade igår att folkomröstningens (proposition 8) resultat skall gälla. I november förra året så röstades proposition 8 igenom i Kalifonien, förslaget innebär att konstitutionen skrivs om så att äktenskap uttryckligen definieras som en förening mellan man och kvinna. 
Gayrörelsen och dess supportrar, liksom samkönade par som ingått äktenskap, prövade att få Högsta domstolen att även besluta att folkomröstningens förslag 8 bröt mot konstitutionen. De hävdade bland annat att det vore ett allvarligt brott att ta ifrån de 18 000 paren deras äktenskap.
Men högsta domstolen beslutade som sagt att folkomröstningen gäller och att konstitutionen nu kan skrivas om så att man inte längre kan ingå homoäktenskap. DET SUGER! Då får alla Amerikanska bögar och flator ta och flytta hit till Sverige och gifta sig!


Ellen Degeneres

Ellen Degenress och Portia de rossie



Kanske inte världens roligaste klipp, eller jo det är det! Höll på att dö av garv när jag såg den:)!

God morgon


Idag så börjar jag inte jobba förns klockan ett, så har sovit ända till kvart över sju! Men hinner inte lata mig mer nu, ska hoppa in i duschen och snart sen ge mig iväg till min familjeläkare för att lämna blodprov (man måste göra de tdå man ätit ruaccutan i 4veckor). Efter det så ska jag heta hem för att äta frukost, tvätta och städa innan jag ger mig iväg ill jobbet.



Helt sjukt



Det ringde nyss en byggarbetare från stockholm som berättade att han hittat min mammas plånbok på ett sjukhustak nyss där han jobbar. Snacka om konstigt ställe den dyker upp på! Plånboken vart stulen för en månad sen i Uppsala på Uppsala jordbruksuniversitet. Var bra att min mamma hade mitt nummer i sin plånbok iaf så dem kunde få tag i nån av oss, han sa att alla kort var kvar... Inte för att jag vet om hon behöver tillbaka nått, antar att hon skaffat nya. Men kan nog ändå kännas ganska bra och få dem tillbaka!

Värme




Härligt värre:)! Vi lyckades även få Malle att komma till elin efter en massa hets! Malle övade sitt balanssinne genom att balansera läskflaskor!?! hehe

Det var ingen bantningsmat som gällde idag heller, vart godis, ost och kex samt en massa cola och gucca.

On my way



Ska iväg till Elin nu o chilla med henne o Vega, samt jenna okså såklart (marsvinet)! Elin ringe och hetsade mig nyss så ska hetssyckla dit nu:). dem var ute på gräsmattano myste allihopa. härligt värre!

Dagens outfit:
  • Leggings - Indiska
  • Svart linne - Gina
  • Turkos tröja - från Japan
  • armband - Glitter

  • Imogen Chunningham






    last night in pics



    Gucci-cravings




    En perfekt lördagkväll



    Efter en stressig dag på jobbet samt nån timmes sömn därefter så begav jag mig hem till Elin för att svulla loss! Tanken var egentligen att vi skulle vart hos Malle o gjort pizza, men Malle fick andra planer så jag och Elin var tvugna o laga maten själv:(, man blir lite bortskämt att ha Malle som kompis (hon lagar fett god mat). Elin och jag vandrade iaf iväg till Ica-ettan där vi handlade mat för 272 kr!?!



    Korvstråganoffen smakade utmärkt:)

    Ashley Olsen





    Så sjukt sexig bild! Tycker dock inte hon är snygg förövrigt, alldeles för smal för min smak. Men denna bild gör mig knäsvag!

    let's go to the gym


    Jag har hittat mitt nya raggningsställe!



    Ett gym endast för kvinnor över 40. Drömgymmet!

    In the office






    Är alltid så underbart att få byta om till sina egna kläder efter en arbetsdag!

    Malins mother is older than last year



    Igår kväll så var det 50-årskalas hos Malin då hennes mamma fylde 50 år:) Eftersom jag och Gita är Malins coolaste kompisr så var vi självklart där, efter att jag låtit Gita hetshandla blomman själv:P Hon hade väldiga problem på plantagen eftersom ingen ville hjälpa henne, men hon fixa en superfin blommbukett i rött tema:)!



    BTW! Gita har köpt en bil!!! en kombi:) så gulligt!

     Marling tacos 

    Jag visar aldrig mina tänder på bilden, hatar att le eller liknande på bilder! Men bjuder på denna bild!

    Movietime



    I Måndags så var jag och syster på bio i Uppsala eftersom jag skulle besöka min mormor:)! Efter lite beslutsångest bestämde vi oss för att se änglar och demoner, den var bra, men inte så bra som jag hade hoppats på. Man kan lika gärna ladda ner den eller vänta tills den kommer på DVD, för det var inte värt att betala 105 kr för att se den!

    Änglar och demoner


    Dags att sova kanske...



    Har vart i Uppsala i två dagar... o kvällen spenderades hos Malin på 50-årsfest (malins mamma vart 50, inte Malin, hon har ju 30 år kvar dit)! Jag mår så fasligt illa så orkar inte lägga upp nå bilder eller så idag!
    uh, tyck synd om mig!

    Aldrig utan min...



    Jag kan inte cykla utan cykelhjälm längre, jag blir alldeles paraniod och är helt säker på att jag ska ramla och slå ihjäl mig, och om inte dö så bli typ förlamad eller nått...



    Min cykelhjälm är ju på villovägar, så använder min mors cykelhjälm för tillfället! Jag ser ut som en seriefigur från något barnpogram eftersom mitt huvud ser ut att vara gigantiskt!

    Perfekt Söndag



    När jag slutade vid tvåtiden igår så fick jag ett sms av Malle att jag skulle masa mig hem till Elin:) Väl där så gluttade vi på reprisen av Eurovision samt förra årets euroviosn, för fantastiskt duktiga Elin hade spelat in det förra året:)! åhhhh vad jag älskar eurovision! Längtar så mycket till nästa år!!!

     Jenna 


    who are you?



    Sitter på jobbet och fördriver tiden tills jag kan börja med luncherna nu, segt segt segt!

    Håller på att rensa telefonboken i mobilen, känns ju väldigt onödigt att ha en massa nummer inlagda som jag aldrig kommer ringa, hittade 7 nummer till mobiler i Sydafrika till personer jag inte har en aning om vilka dem är; Harry, Janet, John..... vilka är dessa människor???

    jaja, nu så ska dem bort iaf! Men hade ju vart trevligt o minnas vilka dem var!!! Men jag skyller på all öl som jag konsumerade i Sydafrika!

    The winner is...



    Jaha, Eurovision vart ju inte riktigt som jag hade tänkt mig, men Norge förtjänar att vinna, han var riktigt bra faktiskt och låten sätter sig på hjärnan!

    Höll på Sverige (såklart), Frankrike, Spanien, Tyskland och Israel... men gick ju inte sådär jättebra för någon av dem :(, Tyvär!

    Men måste säga att Eurovision detta år har vart det bästa jag har sett, så mycket bra musik! Synd bara att det inte vart någon spänning med röstningen.

    Norges bidrag i Eurovision

    Grattis Norge :)

    Frankrike



    Förutom Malena Ernman så har jag faktiskt en favroit till, och det är Frankrikes bidrag Patricia Kaas med Et s'il fallait le faire


     

    Så het!

    vår|bakning



    All pollen försöker ta död på mig, mina ögon har vart helt uppsvullna och rinniga hela dagen, samt att jag har snorat och snorat som bara den!!! Har snytit mig så mycket idag att det känns som att jag inte har någon hud kvar på näsan!

    Iaf så har jag bakat arraksbollar nu på kvällen:)! Samt att Lars vart bestulen på sitt American express och sin mobil ikväll i St:petersburg där han e tillsammans med mamma, så har fått leta fram en massa nummer till dem o ringa samtal o koppla om hans telefon! Så nu är all min energi slut!!! Men har Eurovision att se fram emot om mindre än en timme:)! WOHO!!!


    The big night


    Ikväll så gäller det! heja Sverige!!!!!




    Social samvaro 328


    Jag älskar våra luncher på Spicy hot, dem är så underbara och vi är bara för roliga:) Måste dock medge att jag är oerhört besviken över att vi inte fick någon klubba på spicy efter vi ätit lunchen... Dåligt!

     

    Jag och Gita åt nr 2 och malin nr 14. MUMS




     

    Eftermiddagen avslutades inne på akademibokhandeln eftersom dem äger världens skönaste fotöljer :)

    Shopping


    Om jag var tvungen att välja ett sätt o dö på så skulle jag nog välja att shoppa mig till döds!



    • Kjol från Åhlens

       
    •  Solgassögon från myself and friends (värsta tantbutiken), samt "senilband" från Synsam
    • Peacemärke från Sisters, ska sätta det på ett armband
    • Organsik dedorant från någon hälsobutik...

    Panikombyte


    hahaha, det gick just upp för mig att jag levt i mina tre randiga linnen i lite för många dagar, så bytte tröja nu iaf!:P Vill ju inte att folk tror att jag bara äger tre olika ombyten!





    Fick tröjan av min mormor när jag var där sist. Hon fick den från Kina för lääänge lääänge sen:)

    Going down to the town...



     



    Nu ska jag ner på stan och äta på Spicy med Gita och Malin :)

    Älskade eurovisiosn


    Även denna semifinal till eurovison spenderades hemma hos Malle med Elin :) Malle lagade världens godaste korvståganoff (eller hur det stavas)!!!

    Hur som hällst så är Molly Sanden det vinnande teamat för våra liv!

    Alla kan kopplas till våran nya religon Mollysandenitism! (fan, jag vet ju inte hur man stavar saker!)

    hmmm, den kan hända att vi var väldigt övertrötta eller något, men shit vad jag har garvat ikväll:)!

    Finalen på Lördag, då jävlar malle ska vi rocka till Molly Sandens alla olika skepnader!:P


    häst häst!
    Nu borde jag verkligen gå o lägga mig innan jag börjar flumma runt ännu mera!


    fucked up


    Min msn funkar inte:( fattar inte vad det är som är fel. Ska nog prova och installera om den, men inte nu, lite senare kanske, jag är lat!


    Malena Ernamn








    Altså, shit vad het hon är när hon visar alla sina olika träningsmetoder!!!

    skönhet



    Marilyn Monroe

    Marilyn Monroe


    Mat & Eurovision



    malle

    Kocken Malle stod för matlagningen :) vart hamburgetallrik! asgott!


    hamburgare GOTT Linda o Malle

    Inga och anush

    INGA & ANUSH sjöng sig direkt in i våra hjärtan!?!

    Dessa flator...


    Lesbiska fans dreglar över Malenas armar.... Så helarious! Skulle dock inte påstå att det är hennes armar jag dregler över...:P

    http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen2009/article5104209.ab

    malena ernman

    she's gorgeous



    Malena Ernman

    YESYES! Malena Ernman tog sig vidare till den stora Eurovision finalen som är på lördag :)
    Hon var verkligen det bästa bidrager idag, fast Inga & Anush tillhör oxå favoriterna! :P

    men malle malle...


    Innan jag hoppar upp på cykeln till Malle så måste jag bara lägga upp en film som beskriver malles IQ! Spelade in denna för några dagar den när vi skulle äta tacos. Vi hade precis vart o handlat och Malle börjar packa upp varorna, då hon hittar en paprika som någon tagit två tuggor på så misstänker hon inte för en sekund mig eller Elin som btw var ensama i bilen i typ 10 min när Malle o Sanna var inne o handlade advokado....



    hahaha... åhhh Malle är så bra:)!

    Nu ska hon ta europa med storm!



    Ska iväg till Malle nu för att äta mat och råglutta Eurovision song contest - Semifinal 1   



    Låten är ju riktigt bra, och hon är sjukt snygg, så den borde ju lätt gå vidare!!

    I'm so happy I'm so glad....



    YES YES!!! Melanie smsade mig för en stund sedan och berättade att hon ska jobba på mitt jobb i sommar:) Shit vilken underbar sommar det kommer bli!!! Melanie och jag ska rocka hemtjänsten;P, skulle ju vara super om även Gita får jobb här på hemtjänsten!!!!

    Hilarious



    hahahaha, altså hon är ju rolig! Och hon har rätt! ;P

    On my way to work



     



    När jag var hos min mormor sist så hitta jag lite kläder i hennes garderob som jag fick, dels dessa fina gula shortsen:)

    HOT!



    suze Orman 

    Som alla mina vänner vet så har jag ibland(ofta?) lite udda smak på kvinnor. Men altså, ni måste ju hålla med mig om att Suze Oman är het!!!

    IKEA


    Jag begav mig till fots till IKEA idag så att jag skulle kunna köpa klädhängaren som jag trånat över ett tag, hade tänkt att jag skulle ta bussen tillbaka eftersom den säkert inte skulle vara sådär superlätt. Men jag kunde ju inte ens lyfta förpackningen från facket där den låg, den vägde ju TON!!!!! åhhh:(! Så måste ragga upp nån med bil nån dag som kan hjälpa mig o få hem klädställningen!

    Så fick lov o tröstshoppa lite annat på IKEA istället, samt tog en snabb tur in på apoteker och H&M. Fick hjälp att hitta en bra mjukgörande kräm till mina läppar eftersom dem är riktigt torra och bara spricker hela tiden...

    IKEA  
    H&M Apoteket



    Nu har jag iaf något att hänga upp saker på!

    Jag ska gifta mig rikt och shoppa varje dag


    Jag älskar verkligen kläderna från Filippa K, så så så snygga :)! Jag måste bara bli lite rik så att jag kan köpa kläder, dock så ska jag inhandla en randig kofta och en nitväst i veckan, trots min taskiga ekonomi!



    Filippa K - "In Season" Spring/Summer 2009


    Skönhet





    Guy Bourdin, en fantastiks fotograf. Älskar hans erotikinspirerade foton från 70-talet.

    Regn



    Usch! det regar ute idag:( pissväder ger mig pisshumör!


    Klockan tio över sju imorse så ringde dem från mitt jobb och undrade om jag inte skulle jobba idag, men NEJ, jag är ledig idag! Ledig, ledig, ledig! Kan dem sluta vara så jäkla virriga på mitt jobb, det skulle ju vara skönt och dem visste när man jobbar och när man är ledig! Jag är irriterad! Eller kanske egentligen inte, men just nu gillar jag känslan av att vara irriterad!

    Portis, take care of my clothes!



    Portis
    Imorgon är jag ledig, så ska ta cykeln till IKEA och se om jag kanske kan lyckas få hem denna superpraktiska klädställning på cykeln, om inte så får jag köpa den en annan dag. Men den behövs, mina kläder från inte plats i min garderob och byrå längre, har en stor klädhög på en stol i rummet, samt en massa i tvättstugan, men nu ska det bli ordning och reda har jag bestämt!

    Busungar



    Matilda
      Lukas o Matilda  Syster grillar   Lukas badar  på bryggan  Busungar

    Helgen spenderades hos pappa i Uppsala tillsammans med systeryster och hennes familj. På Lördagen busade vi runt utomhus en massa, eller inte alla, systers man och pappa höll sig inomhus och tog det lungt:P. På kvällen så grillade vi (efter att jag hade hetsat alla) och det var fasligt gott:)
    På kvällen så läste jag två böcker för Lukas och Matilda, men efter det så ville Lukas att jag skulle berätta en saga. Och tack och lov att barn inte är så kräsna, för det var den sämsta och dåligaste saga jag någonsin kommit på, haha!!!!

    På söndag så väckte barnen mig innan sju:(, uuuhhh dem är så morronpigga!!! På förmiddagen så tog vi en promenad ner till vattnet så att lukas kunde prova sin nya båt som han fått av mig dagen innan, det funkade utmärkt:P Lukas tog sig även ett dopp upp till magen... Fattar inte hur han kunde springa i och ur vattnet hela tiden, det var ju iskallt!!!

    Randigt

    Jag i mitt randiga linne

    Jag älskar verkligen randigt, det är så snyggt! Ska satsa på en randig kofta nästa gång jag är på stan!

    Jag måste avstå från det jag älskar

    Idag så drack jag bara tre öl! Sjukt duktigt av mig! Eftersom jag äter roaccutan mot min acne så ska jag undvika att dricka alkohol, (min hudläkare sa att jag måste undvika det helt) men jag har druckigt, druckigt och druckigt en massa alkohol på den senaste tiden. så måste sluta nu innan min lever(!?!) börjar hata mig på riktigt!

    TP
    Underbar TP och öl-kväll hos Malle!

    let's find the one

    jag är så trött på att vara singel nu, jag vill hitta en kvinna, jag vill ha ett seriöst förhållande. Ha någon som jag känner att jag vill tillbringa resten av mitt liv med! Men var kan man hitta en sådan kvinna egentligen? en kvinna som kan stå ut med alla mina små egenheter, att jag kan pendla mellan superglad och superarg på en sekund. Att jag har världens beslutsångest och alltid försöker äta en likadan godis som personen innan... att jag stör mig på småsaker och ständigt vill ha rätt!!  hmmm, jag skulle nog inte stå ut och vara ihop med någon som var som mig, uh NEJ!!!! Jag vill ha en kvinna som kan berätta vad hon känner, inte vara som mig och börja skruva på sig o skratta såfort nått blir jobbigt! hmm, kanske att jag borde förändra mig lite... men kan man verkligen förändra sig, ärligt liksom? Nej, jag tror inte det!

    I och för sig så kanske jag borde börja söka kvinnor lite bredare, jag har en viss typ av kvinnor som jag gillar, men tyvär brukar dessa oftast vara gifta, ha barn och vara heterosexuella :(! Jag ska nog fösöka vara mer öppen kanske, för alla människor!! uh, var är alla snygga och roliga människor i västerås liksom? finns det inga?

    Jag hos Malle

    garderoben börjar bli trång

    Btw, nu har jag outat mig för 4 personer på jobbet! Jag älskar att fläka ut mig och inte försöka hålla min sexuallitet hemlig som jag gjort på alla mina tidigare arbetsplatser!


    Det är inte lätt att handla...

    Efter en underbar fika med Malin o Gita på vårt älskade fik Coffehouse by geroge så begav jag mig hem till Malle för mat och chill! det var tänkt att vi skulle moffa pizza, men smarta Malle hetsade på tacos! Och självklart så vi inte nej till tacos!!! Dock tog det oss fyra affärer att hitta mogen avokado, men det var det värt!

    Vid sista affären (ICA skrapan) satt jag o Elin kvar i bilen, och smygåt lite på paprikan! Och när Malle sedan packade upp paperikan när vi kom hem så trodde hon först att den hade blivit maskbiten, och sedan att den blivit mosad i påsen.... hahaha, smarta malle ;P!

    Vårat lilla bus ;P   bak i bilen :P   vi tinar köttfärsen   svullo   chill   MUMS   chill

    Sanna bakade paj :) vi glömde dock köpa äpplen, men det löste sig då malle hade lite jordgubbar i frysen som vi kunde använda, o den vart riktigt god :)!

    My work is hectic, but i look good!

    jobbkläder

    Dem är varken snygga eller bekväma! Men vi blir en enhet, en grupp!


    nagellack

    Jag älskar mitt nya nagellack :)

    Inspiration






    Dagens outfit

    dagens outfit

    Jag älskar mitt nyinhandlade linne, det känns så sommar:)

    KAK var awesome

    Är fortfarande lite sliten från KAK igår, jag drack alldeles för mycket öl och rökte nästan upp en helt cigg-paket själv. Efter KAK så hetsade jag dem andra att vi skulle efterfesta, och vad jag minns av det är typ att jag sitter med en sider i Anettes soffa;P haha! Men kvällen på KAK var helt underbar, har saknat dessa gayfester som bara den! Alla människor är så öppna o trevliga ;)

    jag, elin o cia

    puss     Party på KAK      Mia

    Jag älskar KAK!

    uhh

    jag är så jävla bakis! usch, fattar inte hur jag ska palla att jobba, sov typ bara tre timmar i natt oxå!

    Ikväll ska jag dansa

    Club kak

    Jobbar till tio ikväll, men efter det så ska jag festa :) Äntligen så har Västerås enda gayklub fest igen, så ikväll blir det öl och vackra damer:)

    minnen i film



    Kryssning 9-10 januari 2008. Det var en hilarious kryssning :)




    Sydafrikanerna försker åka skridskor, dem var inte särsklit duktiga på det! Mars 2008



    haha, bara för att jag dansar så snyggt.. eller inte!!!

    I miss her

    Gud vad jag saknar henne! jag vill bara känna henne nära mig. Shit, jag får inte känna såhär! Det kommer ändå aldrig att bli vi två...

    Let's get married...

    Idag träder äntligen lagen i kraft som innebär att man får gifta sig med en person av samma kön, samkönade äktenskap! Äntligen äntligen äntligen! Den är egentligen helt sjukt att det ska ha tagit så lång tid för ett land som Sverige att tillåta samkönade äktenskap. Jag vill iaf tro att Sverige är ett land med acceptans och sunda värderingar, ett land som kommit långt.......

    För min är det en självklarhet att man ska få gifta sig, homosexuell eller heterosexuell, det spelar ingen roll. Det viktiga är att man älskar varandra och vill leva resten av sina liv ihop! Nu ska jag ge mig ut o hitta en kvinna, and let's get married!

    Ellen och portia

    Ellen och Portia gifte sig den 16 Augusti 2008

    Dagen Craving

    solgassögon
    Karen Walker Eyewear : Helter Skelter Vintage Demi. JAG VILL HA!!!!

    Valborg

    Ölen gjorde mig verkligen pepp efter att ha jobbat som bara den hela dagen! Dock gjorde ölen vissa lite mindre pepp, dvs Gita som försökte göra en Malin med hon lyckades tack och lov inte helt! Men trött vart hon:(!

    Men det var en grymt kul valborg:) Vid tolv så drog Malin o Gita hem eftersom Gita konstant sa jag är trött jag är trött:P Jag och Alex frågade va de va för ålder på att komma in på blue moon och dom sa 23, så vi vågade inte chansa att stå i kön för att sen kanske inte komma in... Men så kom min kvinna ut på terassen o peppade oss på att hoppa över räcket, och det gjorde vi, och vi lyckades! Shit vad jag o Alex var bäst!

    RSS 2.0