Vilken underbar dag

Nu känner jag mig nästan helt redo för Sydafrika, allt jag har kvar att köpa är balsam. Shitshitshit vad jag inte kan fatta att på fredag reser jag till Sydafrika och är borta i nästan två och en halv vecka!!! Jag hoppas att jag o Sinjon inte dödar varandra efter i ha bott så tätt inpå varanda länge:P!

I alla fall så var jag på stan med Malin och Gita idag och jag tror att jag köpte ungefär 100 saker, men allt jag köpte är faktiskt nödvändigt o jag ska ha med det till sydafrika! Nu vill jag bara att veckan ska flyga förbi så att jag kan få åka snart!

    Malin tyckte visst det var roligt o trycka ner gitas huvud:P    random chill   

Jag är så glad att vi(jegentligen ska det stå jag, men i våran lilla grupp säger vi alltid vi) hittade allt jag skulle ha:) Nu känner jag mig lite mer lugn äv vad jag gjorde igår kväll! Dock så dödar min mage mig, har en riktigt nervös mage, kan knappt äta.

Min lediga dag:)

Humör: Låte stressad, så mycket kvar o ordna innan resan.
Gjort: tvättat, vikt kläder, irrat omkring hemma.
Planer: shoppa med malin idag, jag har en LÅÅÅNG inköpslista:P
Ser på: min inköpslista:P

Lyssnar på: Rix morron-zoo
Dricker: Har precis druckigt mjölk, mums!

Äter: Nyss en knäckemacka!
Bästa: Jag får träffa Malin och panik-hetsa med henne:)
Sämsta: det kommer försvinna alldeles för mkt pengar från mitt konto idag:(
Väder:  SOL:)! YESYES!


Dagens to do

- Övningsköra med Ann 8.25( jag MÅSTE öva på att parkera mera)
- sola sola sola (vill ju inte se ut som en vit val när jag anländer till Sydafrika)
- Plugga teori, uhhh, det är ju så mycket :(
- Strycka allt jag ska ha med mig till Sydafrika och vika det
- Kanske provpacka om kag hinner
- Åka till Uppsala för att övningsköra med min far
- Middag ute med min bror o far eftersom jag inte kommer träffa dem på ett tag nu:(




från hat till kärlek

För ca två månader sedan när jag började jobba på hemtjänsten så ville jag bara sitta i ett hörn och gråta, jag hatade det verkligen! Tänkte att så fort jag har gått klart min introduktion så skulle jag be bemanningstjänst om att få börja på ett annat ställe.   
     Men jag lyckades ta mig igenom introduktionen tillslut, och då jag på en gång vart erbjuden ett schema där så kände jag att jag inte kunde tacka nej.

Men det är konstigt hur ens känslor kan ändras sp oerhört (men det är väl tur det), nu skulle jag inte kunna tänka mig något annat jobb inom älderomsorgen än på hemtjänsten, det är ett så oerhört fritt och roligt jobb. Och man måste ofta vara lite ev en problemlösare för att få dagarna att gå ihop, vi är alltid för lite folk och det kan kännas svårt att få allt att gå ihop.

Idag har jag verkligen haft en såndär superbra kväll på jobbet. Det var första gången jag jobbade med den andra som också gick kväll idag, men shit vad bra vi jobbade ihop. Jag hoppas jag får jobba mycket ihop med henne i framtiden:)!


Earth hour



Proffessor Malle förkvlarar varför det är släckt under earth hour!

ÖL!



Nu är det öl hos Elin som gäller! Fan vad jag har längtat efter ölen!

Dear home

Äntligen är jag hemma från jobbet, jag förstår inte varför det ska vara så segt på helgerna, dagarna känns dubbelt så långa som när man jobbar en vardag! Och imorron ska jag jobba kväll :(, jag är inget big fan av kvällar eftersom man jobbar ända till 22.00, och då e jag så himla trött o vill gå o lägga mig (pensionärsvarning jag vet)!




Jag uppfyllde mitt craving!

Jag vet att jag slösar bort mina pengar på allt mellan himmel och jord konstant, men jag kan inte hjälpa det. Jag älskar att köpa saker, det spelar ingen roll vad det är, bara man gör av med pengar. Självklart så känns det ju allra bäst om jag inhandlar något jag länge suktat efter.

Dagens inköp vart en ny kamera, mannen på OnOff tyckte dock inte jag behövde köpa någon ny kamera (konstig service) eftersom han ansåg att jag redan hade en bra kamera, men jag höll inte med honom! så det vart det söta röda kameran jag gluttat på ett litet tag!! Tror dock inte jag vågar berätta för mina kära föräldrar om mitt inköp, dem tycker redan som det är att jag handlar alldeles för mycket.



it's yummy

Müsli


Müsli är så himla gott! Om jag vart tvungen o välja en maträtt att leva på resten av mitt liv så skulle jag lätt välja müsli, jag kan äta det till frukost, lunch och middag utan problem!

Försök till att våldgästa Jonatan

Efter att ha jobbat hela dagen så mötte jag upp Anton vid MDH efter hans lektion var slut vid fyra, vi hade en plan! Planen löd "Vi ska våldgästa Jonatan och göra våfflor". Jag kan avslöja att planen sprack:(, Jonatan var självklart inte hemma, bara cheri(hunden) var hemma och hon var inge vidare på att öppna dörren.

Så efter att ha lämnat en lapp i Jonatans brevlåda bara för att meddela våran dåvarande närvaro så gick vi hem till mig och åt lite mellanmål och chillade framför datorn:)



Det är VÅÅÅÅR     utanför Jonis hus....    CHILLING  

Dagens

Humör: Glad :-)!
Gjort: Försökt våldgästa Jonis som inte var hemma
Planer: Umgås ett tag till med Anton och sedan chilla resten av kvällen.
Ser på: Carola

Lyssnar på: Death Cab For Cutie - The New Year
Läser: Ordet "läser"
Dricker: inget ju nu, men mjölk för ca 10 min sedan.

Äter: nyss macka med bostongurka och ost
Bästa: Jag har haft bästa dagen på jobbet, tack gode gud för trevliga arbetskamrater:)
Sämsta: Att Cherie inte kan öppna dörrar
Väder:  sol, sol, sol, kyla, kyla, kyla!


I want this!


Ge mig ge mig ge mig!!! Eftersom min kamera börjar gå döden till mötes så ska jag köpa en ny kamera så fort jag får lön. Förmodligen så kommer det bli denna söta röda SONY:)

Jag mår illa!



Nu har jag ätit alldeles för mycket våfflor! Men der var supergott :-)


joy of living

Förutom att jag har fått överleva dagen utan att duscha så har den vart great:) På väg ner till stan för att träffa Gita och malin så smög jag in på mitt gamla jobb för att hämta mina inneskor som jag glömt där. TACK OCH LOV så såg ingen mig, så jag slapp allt sånt där "vad länge sen det var man såg dig" snack!

Väl nere på stan så gick vi till forex och växlade pengar inför min kommande sydafrika-resa, nu har jag en hel förmögenhet i Sydafrikanska rand, mycket mer än vad man egentligen får ta in i landet... menmen, smuggling is the shit!

   

Spicy hot! This is good stuff!


Efter den otroligt goda lunchen så övergav gita oss för att dra till sjukhuset och praktisera, hon skulle få gå banan och ta en massa venprover!

Eftersom det var kallt o Malin började bli lite utmattad :P så tog vi bussen hem till henne, med ett litet stopp på lidl för inköp av diverse onyttigheter, MUMS :-)

 

Vad skulle vi göra utan Lidl? Man orkar ju inte gå ända till ICA!

musikchill hos theawesomemalin



Är hemma hos Malin och laddar in musik i min()ipod eftersom jag är så laglydig och inte laddar ner musik!!!!!!!

This is my favorit song ever!

smutsigt värre

shit shit shit!!!! Dem har stängt av vattnet eller nått för vi har inte vatten i en enda kran här hemma nu:(, o jag som verkligen måste duscha! 

Jag hoppas vi få tillbaka vattnet SNART, för jag vill inte gå runt på stan oduschad hela dagen! Och det är värre än o bara vara lite oduschad, mitt hår är så himla fett:( usch, det här är inte min dag!

Livet som timvikarie

Jag ska egentligen inte klaga över att vara timvikarie eftersom jag valt det själv, vart erbjuden fast tjänst här på hemtjänsten men tackade nej eftersom jag inte vill binda mig, jag vill inte fastna här.

Men iaf, som timvikarie så får man alltid all skit, det som ingen annan vill ha får man. Så denna morgon har jag jobbat som fan, känns verkligen som att jag jobbade för två. Medan vissa bara tar de lungt hela dagen och åker runt i sina jävla bilar medan jag cyklar runt som en galning! Jag känner mig frustrerad idag!


Värdelös dag

När dagen är slut så kommer jag ha spenderat 10,5 timmaar på jobbet, men bara jobbat 7,5 av dem! Jag hatar dessa delade turer, och denna turen är värst av dem alla eftersom man knappt får några timmar, jobbar 10.30-13.00 och 16.00-20.00. Okej för delade turer om det innebär att man får jobba ca. 12 timmar, men 7,5 timmar är ju inte ens en hel arbetsdag!

Hade mycket hällre jobbat allt i ett så jag hade sluppigt sitta här på jobbet i tre timmar o inte göra ett skit! Jag fryser, är uttråkad och hungrig! Här på hemtjänsten så har vi inte ens ett vilorum, utan enda chansen o vila lite är o lägga sig på soffan här i vårt kontor, men man blir störd hela tiden av all personal som springer ut och in hela tiden!


Europe here we come, 2010

Dagen har spenderats med Jonatan, Anton samt Reebok som var på besök ändå från Örebro. Efter lite gudstjänstfirande så hamnade vi slutligen hemma hos Jonatan där hans föräldrar lagade godaste maten ( potatisgratäng och kött)!

Under allt chillande så bestämde vi att sommaren 2010 så ska vi tågluffa i Europa under 4 veckor, shit vad kul det skulle vara! Jag hoppas att vi kommer iväg på det. 5 länder tänkte vi att man hinner med under den tiden; Tyskland, Österrike, Tjeckien, ungern och Polen.



atlas is the shit:)

Today's outfit





Trodde våren hade kommit

someone turned 50 last night!

Igår så var det svullokväll/dag, Malins pappa fyllde 50 år och det innebar mat, mat och ännu mera mat (god mat).

Sjukt god mat!

How did this happend?

Nej, jag trodde aldrig att jag skulle få uppleva denna dag, men vipps så var den här, dvs dagen då jag skaffade en blogg! Nu så kan ni alla äääntligen följa allt som händer i mitt liv (eftersom de e så sjukt mkt spännande händelser menar jag)! Let's do this :-)



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0