Flyttar


I helgen så kommer mamma och Lars med mitt flyttlass från Västerås, ska flytta in i en lägenhet på Väster i Örebro :D! Ska bli så skönt att komma in till stan och få nära till skolan samt bara kunna dra ut och festa när jag vill :). Men kommer sakna Helena så sjukt mycket!!!

Lovar att lägga upp bilder på min nya lägenhet så snart som möjligt:)

Dryga snö, dryga SJ, söta tågvärd :)


ÄNTLIGEN ÄR JAG HEMMA I VÄSTERÅS:D! Snön gjorde att allt tog lite extra tid, men vad gör det, nu är jag här iaf!
Fick åka gratis också så tågvärden ligger på plus-sidan hos mig:) SJ däremot som inte verkar förstå att vi lever i ett land med olika årstider skulle jag kunna spy lite på.

Ikväll blir det melodifestivalstittande med Malle och sedan inflyttningsfest hos Johanna och Frida:)


Lunch

 Mitt nya liv började lite sådär... här är min inte så välbalanserade lunch. Dock var den fett god.


Uppdate


För att hålla er informerade så har jag fortfarande lite kvar på hemtentan nu. Har mått så jäkla illa idag att jag var tvungen att ligga i sängen och halvdö mitt på dagen i x antal timmar :(! Surt, men sånt är livet. Nu mår jag i alla fall lite bättre och ska fortsäta skriva...
     kan jag inte få spy ut mitt illamående på hemtentan btw? hmmm... skulle kunna skriva ut en extra kopia sen när jag är klar bara för att spy lite på den... låter lockande...

24 hour left


Om 24 timmar ska jag lämna in hemtentan... Har så mycket som hälften kvar, men när jag har tagit mig igenom två dryga frågor till så blir det lättare i alla fall! WOHOOOO!!!! Jag kämpar på! Snart så ska jag även unna mig en lunchrast! yeay!

Ny dag, nya tag!


Idag är det bara till o fortsätta med hemtentan, blev inte mycket gjort igår. Både för att det är världens drygaste hemtenta, samt att helena var ledig igår så var ju mycket roligare att umgås med henne än sitta o mögla framför en sketen hemtenta!

Men som sagt, idag tar jag nya tag och lägger på ett kol så jag blir klar tills imorron!

Give me give me give me



Denna läcka doja från nelly vill jag lulla omkring i denna sommar :)

Lacia SEK 899, Friis&Co - NELLY.COM


Hemtenta


Nervositeten börjar sprida sig i hela kroppen! Om 15 minuter läggs hemtentan ut på blackboard och vi har då till fredag förmiddag på oss att göra klart den. De i terminerna över oss säger att första tenten (hemtenta) är väldigt enkel och det är sjukt gott om tid... men man kan inte vara annat änn nervös i vart fall...

Önska mig lycka till! Jag ska ta fram varenda hjärncell jag har!


Vacation please

Jag är så jäkla trött på vinter! Det är ju bara snö, snö och snö överallt, och halt med för den delen :(! Det skulle sitta riktigt fint med en veckas utlandsemester i värmen. menmen, nu är man fattig student och får vara glad om man ens har råd med varma kläder ;P.

Den här bilden från Maldiverna ser väl helt underbar ut....

Å goes GAY


Åhh vad jag har längtat, men ikväll är det äntligen dags:). Förfest mos Mia och Sara där jag ska hetstitta på melodifestivalen och sen är det KAK KAK KAK KAK KAK:)! Fyyy fan vad nice det ska bli! Bästa klubben ever!

Det är typ en månad sen jag träffade alla också så det ska bli extra kul o träffa alla ikväll:), kan knappt bärga mig. Självklart så ska jag även passa på att trycka lite mat från mit favoritställe (om ni inte vet vilket det är så känner ni mig inte:P), blir take away därifrån ikväll så jag och Helena kan trycka lite hemma hos mamsen medan vi gör i ordning oss:)

Förfest hos Mia och Sara

Härliga vänner :)


Nowdays


Hej o hå.
Idag har vart en dag fullt med skola o pluggande.... d.v.s typ hur min vardag ser ut nuförtiden:P. but i like it!
     Hade etikseminarium i 3 timmar på förmiddagen, men det var inga konstigheter, bara att flumma runt :)
Sen så var jag o mina kära grupp för en gångs skull rätt snabba med våran gruppuppgift så vi kom från skolan redan halv fyra... YEAY!

OOOOHHHH!!!! 1 mars flyttar jag in till stan:)! yeay yeay yeay! Då ska jag cykla cykla cykla!!!! och supa supa supa... och sen supa+cykla:)
Har ju typ åkte sååå jäkla mycket buss sen jag flytta till Helena... blir ju till o från skolan varje dag... uhhhh!!!

Åhhhh... jag älskar min lila mössa :)




RSS 2.0