underbara gym


Från och med idag ska jag bli hurtigare och nyttigare!!!! Var ner till friskis&svettis och skaffade medlemskort (3månader) så nu jävlar ska det tränas:), vart lite gym imorse vilket var otroligt skönt, fattar inte hur jag har kunnat hålla uppe med träningen så länge nu...


Partyhelg:)


två fester på en helg slet nog lite för mycket på min stackars kropp:P Om man ändå vore 15 igen, då skulle jag orkat med det, men nu är jag ju faktiskt snart 20! Då får man börja vekna:P....

Men jag ska inte klaga, helgen var kanon:) Min brud var här o jag fick umgås med mina vänner och dricka öl i massor:)!


After work

Igår så vart jag av med min afterworkoskuld:P! Jag, Malle, Rossi och Anette drog dit till halv sex för att hinna trycka tacobuffe, och förvånande nog så var det faktiskt rätt gott:), 100ggr godare än tacobuffen dem har på krogen vid mig!!!!

Hur som hällst så var det en galet rolig kväll:)! Det var verkligen inte sista gången jag går på after work!


Jag och Marie shejkar loss :)


Marie, jag och jeanette :)

Malle, Linda och Vega :)!


Hell no!


fuck! Jag tror jag håller på att bli sjuk... men hoppas verkligen att jag har fel!!! Snart kommer i alla fall H hit, så då ska jag nog rycka upp mig en aning:)! Och imorgon blir de jobb och sen shopping med malle, så det finns ingen tid att vara sjuk!


sömn tack!


Shit vad tidigt det är, och snart måste jag cykla iväg till jobbet! palla!!!! Jag vill vara hemma och sova. Men antar att jag inte ska klaga, har ju vart ledig både måndag och tisdag, samt att jag är ledig i helgen. Så måste bara kämpa igenom 3 dagar nu!


Chill


Nu har Malle invarderat min soffa och trycker mina marianne:)! haha... men snart ska hon få trycka falafell och klyftpotatis:)!



Malle hittade två balonger hon blåste upp och satt på min vägg.... 3 år eller 27????:Phehehehe


hurtbullar


Idag har jag och Mia vart riktigt hurtiga:), åkte ut till Björnön och gick 5km med stavar! Nu jävlar ska vi försöka vara hurtiga ofta också, så vi blir lite fit till beach 2010!

Nu sitter jag bara o chillar o väntar på att malle ska komma hit och underhålla mig:), vi ska trycka falafel:)!


long time no seen


usch vad jag har vart dålig på att uppdatera!!! Ska se till och skärpa mig!! Men har haft så mycket annat för mig att allt som rör internet har blivit lite nerprioriterat!

Nu är jag iaf på jobbet och har lunchrast, men är fett rastlös så tryckte i mig maten på typ 5 minuter.... så vad gör man resten av rasten då? bloggar... wohoo! ne, ska gå in på aftonbladet o läsa nyheterna så jag håller mig uppdaterad:)!

xoxo

RSS 2.0