hello old home


Nu är jag hemma hos mamsen och snyltar på hennes internet:P.... Egentligen är jag bara här för att hämta ett par av mina skor, men man måste ju passa på kontakta omvärlden när det väl går:)hehe...

Snyltande dotter som jag är så råkade det även hamnla lite frukt och grönt i min väska:P. Min ursäkt är att dem ju har sååå mycket mat här i kylskåpet, och jag har så lite i mitt... så tänkte jämna ut det lite!!!



hittade en gammal bild på mig på min mors dator... hmmm, den måste vara två år iaf tror jag.....!!!


jag har...

... inget internet hemma för tillfället:( Så är lite segt med bloggandet nuförtiden, men så fort ja skaffat internet så är jag igång igen:)


Jag och Malle


Jag lovar vi är gravida. Det är inte allt godis vi äter...

dinnerparty...


Jag och Malle har nyss gjort det vi gör bäst.....äta!!!! det vart kyckling med klyftpotatis :) Och för att inte bli för nyttiga så tryckte vi på massa beanaisesås!!!! Nu vilar vi våra magar i några minuter för att sedan trycka lite chokladpudding!


Dagens tvättstugeupplevelse


Jag gillar verkligen att tvätta i tvättstuga!!! Hur har jag kunnat stå ut med att ha tvättmaskin hemma liksom? :P

Hur som helst så var det världens sötaste par ever nere i tvättstugan samtidigt som mig idag. De måste ha varit en 75+ och gjorde allt tillsammans:)! Sådär vill jag också ha det om 55 år... eller jag vill inte ha någon man, men man kan väl byta ut honom mot en kvinna!?!
   När vi stod och vek tvätt mittemot varandra så sa han lite skämtsamt "visst är det roligt att tvätta".... snacka om att min hjärta smälte lite :)!

Nu har jag iaf efter 8 tvättar en massa rena kläder!!! :)

Gaykryssning


Nu var det ungefär 24 timmar sen färjan kom tillbaka till sverige, och äntligen så börjar jag känna mig som en människa igen! Vilken helt underbar kryssning det var, dans, goda drinkar, god öl och sjukt mycket underbara människor! tack alla nya och gamla vänner för en skitrolig kryssning:) Längtar som fan till nästa gaykryssning nu!!!



QX-fotografen gångade oss på bild:) (dagen eftter)

Jag och tre av mina kryssningsgrannar:)!



DRINKAR!!!!!



Bildbevis på att vi faktiskt var på en båt:)



Träffade ett gäng ashärliga människor på båten:)!


Bilolycka


igårkväll så tog jag en ordentlig tur ner i diket när jag var på väg hem från uppsala... Ambulans till akuten i Uppsala och röntgade nacken där, men allt såg bra ut så fick åka hem samma kväll:)! Jag tror inte jag förstått något ännu!

RSS 2.0